H Oυκρανία του πολέμου μέσα από 18 εικόνες
Γκρίζα τοπία, μυρωδιά πολέμου και αυτή η μικρή ελπίδα που προσπαθεί να ξεπροβάλει μέσα από τις λεπτομέρειες. Έτσι μοιάζει η Ουκρανία σήμερα.

Περίπου 2 μήνες πριν ήχησε για πρώτη φορά η σειρήνα του πολέμου στην Ουκρανία. Από τότε, η καθημερινότητα των κατοίκων της σε διάφορες πόλεις έχει μετατραπεί σε εφιάλτη.

Η δύνη του πολέμου έφτασε στη Δύση, κόβοντας την ανάσα όσων θεωρούσαν όλα αυτά τα χρόνια ότι “τα πυρά” είναι ένα αποκλειστικό προνόμιο της Ανατολής.

Χιλιάδες οι νεκροί, εκατομμύρια καταστροφές και απέραντη αγωνία και θλίψη για το αύριο. Η αλήθεια είναι ότι όσα κι αν ακούσουμε, όσα κι αν δούμε, όσα κι αν μας διηγηθούν το δράμα των Ουκρανών και όλων των ανθρώπων που έχουν βιώσει αυτή την εφιαλτική εμπειρία δεν θα μπορέσει να μας γίνει αντιληπτικό ούτε στο ελάχιστο.

Πώς είναι σήμερα η καθημερινότητα στην εμπόλεμη Ουκρανία; Λένε η ζωή συνεχίζεται και αυτό αποτελεί και το νόμο της φύσης. Όμως ποια είναι πλέον η όψη της πρωτεύουσας που είχε την ατυχία να “γευτεί” ό,τι χειρότερο μπορεί να βιώσει ένας τόπος;

Παρακάτω βλέπουμε μέσα από ένα οδοιπορικό στο Κίεβο, τις εικόνες που επικρατούν σήμερα στην πόλη. Γκρίζα τοπία, μυρωδιά πολέμου και αυτή η μικρή ελπίδα που προσπαθεί να ξεπροβάλει μέσα από τις λεπτομέρειες.

Η Ουκρανία σήμερα μέσα από 18 φωτογραφίες

Πηγή Φωτογραφιών: Intime

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;