Τζεφ Μοντάνα για Λιγνάδη: «Με τραυμάτισε, αυτή η ιστορία έχει πολύ πόνο»
Τζεφ Μοντάνα: Τι είπε για Λιγνάδη, Κούγια και τους γάμους της.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η  Τζεφ Μοντάνα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μιλώντας για τη σχέση της με τον Δημήτρη Λιγνάδη τον πατέρα της, την ταυτότητα φύλου της, και τους δύο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν. Το γνωστό μοντέλο ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό όσον αφορά τον κατηγορούμενο ηθοποιό.

«Πριν από έξι χρόνια, ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι είμαι γυναίκα. Πάντα ήμουν αυτή, δεν είναι ότι άλλαξε κάτι», είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε, σχετικά με τις αντιδράσεις των γονιών της: «Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει, ενώ η μητέρα μου το πήρε καλά, μιλάμε, είναι πιο cool. Από το 2016 δεν έχω μιλήσει ξανά με τον μπαμπά μου και δεν με έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο. Δεν είναι ότι δεν με αγαπάει ή δεν με αποδέχεται, αλλά το πρόβλημά μας είναι στον σεβασμό. Αγαπάω και σέβομαι όποιον με αγαπάει και με σέβεται».

Αναφορικά με τη διαφορετικότητά της, η Τζεφ εξήγησε ότι πάντα γνώριζε ποια είναι και πώς τη βλέπει ο κόσμος. «Πάντα ήξερα ότι είμαι διαφορετική από τους υπόλοιπους. Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σε μία κοινωνία που δεν σε βλέπει. Υπήρξαν δυσκολίες και το ένστικτο επιβίωσής μου ήταν πολύ ανεπτυγμένο μέσα μου», είπε.

Για τη γνωριμία της με τον Αλέξη Κούγια, η Τζεφ Μοντάνα δήλωσε: «Ο πατέρας μου κι εκείνος είναι της ίδιας γενιάς, με την ίδια νοοτροπία και την ίδια συμπεριφορά. Αποδέχομαι τη νοοτροπία τους, δεν την ενστερνίζομαι όμως. Την παρατηρώ».

Όσο για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η ίδια δήλωσε πως ένιωσε πολύ άσχημα, όταν τον αντίκρισε στο δικαστήριο. «Ήταν ντροπή όλα αυτά που έκανε, ένιωσα απαίσια, δεν ήθελα να τον κοιτάω. Με τραυμάτισε. Όχι μόνο ο Λιγνάδης βέβαια, είχα συνηθίσει σε επιθετικές συμπεριφορές. Δεν είχα την γνώση αυτή όμως, στην μικρή ηλικία που τον γνώρισα. Αυτή η ιστορία έχει πολύ πόνο», ανέφερε.

Η Τζεφ Μοντάνα αναφέρθηκε στους δύο γάμους που έκανε στο παρελθόν. Ο ένας μάλιστα, ήταν με την τραγουδίστρια Ίλια Ντάρλινγκ.

«Παντρεύτηκα την Ίλια στα 19 μου. Παντρεύτηκα και δεύτερη φορά με μία τρανς γυναίκα. Θέλω να είναι καλά η Ίλια, έχει κι ένα παιδάκι εδώ στην Ελλάδα. Γνώριζε για τη φύση μου από την αρχή, φορούσαμε μέχρι και τα ίδια ρούχα. Ήταν αποδεκτή από την οικογένειά μου η Ίλια», σημείωσε.

Τέλος, για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει, δήλωσε: «Δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση. Τα μεγάλα χείλη τα έχω, γιατί κατάγομαι από την Αφρική».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;