Κλέλια Ρένεση: Ξεσπάει υπέρ των ανεμβολίαστων υγειονομικών - «Δώστε στον κόσμο πίσω τη δουλειά του»
Η Κλέλια Ρένεση με νέα ανάρτησή της στο Instagram τοποθετήθηκε υπέρ των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Η γνωστή ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση, συνηθίζει να τοποθετείται για τα θέματα της επικαιρότητας λέγοντας πάντα με ειλικρίνεια την άποψή της για φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία. Μάλιστα, στο πρόσφατο παρελθόν η ηθοποιός τοποθετήθηκε και για την κριτική που ασκήθηκε στη Νατάσα Μποφίλιου για τη συναυλία με αφορμή τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανίααλλά και τον εμβολιασμό κατα του κορωνοϊού.

Με νέα ανάρτηση που έκανε η Κλέλια Ρένεση χθες Κυριακή (10/4) στο Instagram, η ηθοποιός στάθηκε δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, καθώς και στους απεργούς πείνας. Μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση χαρακτήρισε το κράτος «τυφλό, κουφό και άκαμπτο» δηλώνοντας πως θα δώσει το «παρόν» στη συγκέντρωση που θα γίνει από τους υγειονομικούς έξω από το υπουργείο Υγείας. Μάλιστα, δεν δίστασε να επιτεθεί ανοιχτά και στα media.

Η ανάρτηση που έκανε η Κλέλια Ρένεση στο Instagram:

«21 μέρες απεργίας πείνας. Εξαθλιωμένοι, εξαντλημένοι, πλήρως φτωχοποιημένοι, εγκαταλελειμμένοι από όλους, εκατοντάδες συμπολίτες μας παλεύουν για το δικαίωμα της εργασίας σε ένα κράτος που απεδείχθη τυφλό, κουφό κι άκαμπτο. Δώστε στον κόσμο πίσω τη δουλειά του!!

ΠΕΜΠΤΗ 14/4 ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ. Ελπίζοντας να έχουν αντέξει / Υγ: κουφ@λες ΜΜΕ μόνο για την απεργία πείνας της οξαποδώ μας σερβίρετε.. για όλη αυτή τη κατάντια ΛΕΞΗ!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;