Επίδομα 200 ευρώ: Στις 20 - 21 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή του
Την ημερομηνία καταβολής του επιδόματος των 200 ευρώ αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Τις ημερομηνίες στις οποίες έχει αποφασιστεί να γίνει η πληρωμή του επιδόματος των 200 ευρώ γνωστοποίησε σήμερα, Δευτέρα 11 Απριλίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Την αποκάλυψη των ημερομηνιών καταβολής του επιδόματος έκανε ο κ. Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε ο κ. Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η πληρωμή του επιδόματος των 200 ευρώ στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες θα γίνει το διήμερο 20-21 Απριλίου. Επιπλέον, σημείωσε πως η κυβέρνηση θα σταθεί αμείλικτη σε φαινόμενα αισχροκέρδειας. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Φαινόμενα αισχροκέρδειας δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα.

Η ελληνική κοινωνία χειμάζεται από τις κρίσεις που προκαλεί ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Ουκρανία και όσο συνεχίζεται η χαώδης ακαταστασία στο διεθνές γίγνεσθαι, σκοπός είναι να διατηρήσουμε την ευστάθεια και την ασφάλεια μέσα σ’ ένα χαώδες περιβάλλον»

Όπως υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία προκαλεί σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη και ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ήδη ο πληθωρισμός σκαρφάλωσε σε υψηλό δεκαετιών, η ακρίβεια σαρώνει το εισόδημα των νοικοκυριών και οι ρυθμοί ανάπτυξης δέχονται πολύ ισχυρή πίεση»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αναπτύσσει δράσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου να περιορίσει το αποτύπωμα της κρίσης που πλήττει κυρίως τους πιο αδύναμους και αναφέρθηκε αναλυτικά στα μέτρα που έχουν ληφθεί σε εθνικό επίπεδο από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα με τη διάθεση άνω των 4 δισ. ευρώ (το 1,2 δισ. μέσα στον Απρίλιο).

Επιπλέον, σημείωσε ότι άρχισε να υλοποιείται το σχέδιο από το Ταμείο Ανάκαμψης Ελλάδα 2.0 και υπενθύμισε ότι την περασμένη Παρασκευή εκταμιεύθηκε η πρώτη δόση ύψους 3,6 δισ. ευρώ.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
  
  
 1