Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αρνείται να σιτιστεί και επιμένει πως είναι αθώα» λέει ο δικηγόρος της
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι δήλωσε Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος την επισκέφθηκε στην φυλακή.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν σιτίζεται, ενώ συνεχίζει να δηλώνει πως είναι αθώα σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της κόρης της,  Τζωρτζίνας. Υπόθεση για την οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για αυτό έχει προφυλακιστεί.

Οι δικηγόροι Όθωνας Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ζάρδας έχουν αναλάβει την νομική εκπροσώπηση της 33χρονης που φέρεται να δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο σωφρονιστικό κατάστημα γυναικών του Κορυδαλλού προκειμένου να την ενημερώσουν για  τις εξελίξεις, αλλά και να συζητήσουν μαζί της για την αίτηση αποφυλάκισης της  που αναμένεται να καταθέσουν την επόμενη εβδομάδα.

«Είναι σε μέτρια ψυχολογική κατάσταση, δεν σιτίζεται. Αρνείται να σιτιστεί, δεν πρόκειται για απεργία πείνας αλλά δεν έχει τη διάθεση να φάει. Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται. Από σήμερα έχει τηλεόραση στο κελί της γιατί το ζητούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης. Πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει κακό και θα είναι επιβαρυντικό για τη ψυχολογία της», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πληροφορηθεί ακόμα και για διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας προκειμένου να ελεγχθεί το tablet του κοριτσιού που θάφτηκε μαζί με το μικρό κορίτσι. «Έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της εις βάρος της και από τους συγγενείς της που την επισκέφτηκαν νωρίτερα και δεν ασχολείται πλέον. Ενημερώθηκε και για την εκταφή της Τζωρτζίνας και θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας κι ότι δεν θα βρεθούν στοιχεία εις βάρος της», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;