Πάτρα: Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει τον καλεσμένο «κλειδί» της Αγγελικής Νικολούλη
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ποιος ήταν ο άγνωστος που «κρυβόταν» πίσω από το αινιγματικό story της Αγγελικής Νικολούλη στο Instagram.

Η Αγγελική Νικολούλη «άναψε» φωτιές με νέο story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χθες Τετάρτη (6/4) στο οποίο ανέφερε πως η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρίσκεται στο γραφείο της έχοντας απέναντί της κάποιον, τον οποίον κρύβουν οι κάμεραμαν και οι συνεργάτες της.

Πολλοί και πολλές θαυμαστές και θαυμάστριες της εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έσπευσαν αμέσως να δηλώσουν πως πιστεύουν πως η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με τον σύζυγο της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκουκαι πατέρα των τριών παιδιών. Την υποψία του τηλεοπτικού κοινού μάλιστα επιβεβαίωσε σήμερα Πέμπτη (7/4) και η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποκάλυψε πως όντως ο καλεσμένος «κλειδί» είναι ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Να πούμε ότι αύριο Παρασκευή θα έχει συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ από τον Μάνο Δασκαλάκη. Χθες ήταν εδώ, γιατί είμαστε στα ίδια studios με την Αγγελική. Ξέρουμε πως είναι μια πολύ μεγάλη συνέντευξη και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τι άλλο έχει να πει πάνω σε αυτό», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη και όλοι και όλες αναμένουμε το αυριανό επεισόδιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;