Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου - Φόβοι για εγκλωβισμένους με κορωνοϊό
Θεσσαλονίκη: “Ασθενής έβαλε τη φωτιά” λέει ο διευθυντής της κλινικής covid στο Παπανικολάου. Εκκενώνεται πτέρυγα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης για φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Η πυρκαγιά ξέσπασε στο πέτρινο κτίριο του νοσοκομείου και συγκεκριμένα σε πτέρυγα covid, όπου υπάρχουν περίπου 20 ασθενείς.

Επί τόπου έσπευσαν 11 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 άνδρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το τμήμα της Πνευμονολογικής. Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει η εκκένωση της πτέρυγας, μεταφέρει το thestival.gr. Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Θεσσαλονίκη: “Ασθενής έβαλε τη φωτιά” λέει ο διευθυντής της κλινικής covid στο Παπανικολάου

«Ασθενής που νοσηλεύεται με κορωνοϊό πιθανότατα έβαλε τη φωτιά», είπε μιλώντας στο Open ο Διαμαντής Χλώρος, διευθυντής της κλινικής covid στο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κίνηση αυτή του ασθενούς δεν έγινε αντιληπτή κι έτσι η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε στο τριώροφο κτήριο, όπου νοσηλεύονται 20 βαριά ασθενείς με κορωνοϊό.

«Οι καπνοί είναι πάρα πολύ πυκνοί και αυτήν τη στιγμή, δεν έχουμε εικόνα τι γίνεται με τους 20 ασθενείς», σημείωσε ο κ. Χλώρος.

Μέσα στο κτήριο υπάρχουν εγκλωβισμένοι, σύμφωνα με τον διευθυντή νοσοκομείου Διαμαντή Χλωρό, ενώ η πτέρυγα έχει γεμίσει καπνούς. Η πυροσβεστική βοηθά αυτή την ώρα στην απομάκρυνση ασθενών  και νοσηλευτών.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;