Survivor 5: Το ξέσπασμα του Άρη Σοϊλέδη - Ποιος αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι
Survivor 5: Οι Εντάσεις, τα αγωνίσματα και η αποχώρηση ενός μεγάλου φαβορί που κανείς δεν περίμενε.

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 γεμάτο εντάσεις, ανατροπές αλλά και μία αποχώρηση θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας.

Πριν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν στον στίβο μάχης, η ατμόσφαιρα θα έχει ήδη ηλεκτριστεί από τις λογομαχίες μεταξύ των Μπλε, με πρωταγωνιστές τον τραυματία Άρη Σοϊλέδη, τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως φαίνεται και στο trailer του Survivor 5 της Τετάρτης (6/4).

Εγώ κάνω πράγματα γιατί τα νιώθω και θέλω η ψυχή μου να είναι καθαρή“, ακούγεται να λέει ο Άρης Σοϊλέδης, το μέρος του οποίου παίρνει και η Βρισηίδα, κατηγορώντας τον Σπύρο Μαρτίκα ότι εκμεταλλεύεται τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή:

Θέλουν να μαυρίσουν το όνομα του Άρη ώστε αν χάσουμε την ασυλία να τον ψηφίσουμε, επειδή δεν παίζει“, λέει η Βρισηίδα, ενώ ο Σπύρος ακούγεται στη συνέχεια να φωνάζει στους συμπαίκτες του: “Δεν έχετε κανένα δικαίωμα“.

Οι εντάσεις, όμως, θα μεταφερθούν και στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Άρης Σοϊλέδης κατηγορεί την Ασημίνα για τη συμπεριφορά της απέναντι του: “Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που έχει κάνει η Ασημίνα απέναντι σε μένα. Ήμουν δίπλα της και τη στήριζα“, λέει στο ξέσπασμά του, ενώ ο Απόστολος Ρουβάς δείχνει τάσσεται υπέρ της συμπαίκτριάς του, εκφράζοντας την αντίθεσή του στον φίλο του και μέχρι πρότινος συμπαίκτη του.

Στο τέλος του trailer, ακούγεται ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώνει τον παίκτη που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, με τους Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αγωνιούν.

Survivor 5 – spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Οι πληροφορίες λένε ότι στην Ελλάδα θα επιστρέψει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη βδομάδα οι Μπλε έχασαν και στα δύο αγωνίσματα για την ασυλία.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ακολούθησε η Βρισηίδα Ανδριώτου και στον τάκο βγήκε η  Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη παρότρυνε τον κόσμο να κρατήσει τη Βρισηίδα στο παιχνίδι γιατί είναι καλύτερη παίκτρια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 2