Survivor 5: Η στιγμή που ο Τάκης Καραγκούνιας μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα του - Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor 5: Το απρόσμενο δυσάρεστο γεγονός, η μάχη για την ασυλία και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Συντετριμμένος ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας λίγα λεπτά αφού η παραγωγή του Survivor 5 του ανακοίνωσε πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Ο παίκτης τους ριάλιτι επιβίωσης ξέσπασε σε λυγμούς:

«Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι έχασα τον πατέρα μου. Πέθανε ο πατέρας μου κι εγώ είμαι εδώ. Όταν χάνεις ένα γονιό, είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι αδύναμος τελείως, δεν είναι στο χέρι μου. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος. Και να θέλω να παραστώ στην τελετή της κηδείας του, δεν μπορώ. Να μπορούσα να είμαι εκεί και να συμπαρασταθώ στη μάνα μου. Να τον χαιρετούσα.

Το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνω. Μου είπανε να πάρω την πρώτη πτήση που θα μου κλείνανε να φύγω και να γυρίσω πίσω. Τους υπερευχαριστώ και δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά τους. Πρέπει να τους το αναγνωρίσω αυτό και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι πτήσεις είναι μεγάλες 15 ώρες και πλέον. Οπότε δεν θα ξαναδώ τον πατέρα μου κι όταν γυρίσω θα πάω να μιλώ σε έναν τάφο. Δεν πρόλαβα να του πω πατέρα συγχώρεσέ με, για όσα σου έχω κάνει κάτι. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που μας μεγάλωσε φτωχά αλλά με αξιοπρέπεια. Νιώθω τύψεις επειδή δεν του είπα σε αγαπώ και το έπαιζα σκληρός», είπε μπροστά στην κάμερα του Survivor 5.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Στο συμβούλιο του νησιού, ο παίκτης εμφανίστηκε  ξανά σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δακρυσμένος είπε πως αυτές τις ημέρες είχε ένα κακό προαίσθημα το οποίο τελικά βγήκε αληθινό. Μετά από προτροπή του Γιώργου Λιανού αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού προκειμένου να πάρει απόφαση για το αν θα παραμείνει στο ριάλιτι ή θα αποχωρήσει.

Survivor 5: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στα διαδικαστικά του παιχνιδιού, η κόκκινη ομάδα κέρδισε ξανά την ασυλία και έστειλε τους Μπλε στο συμβούλιο προκειμένου να προκύψουν οι παίκτες που θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού το οποίο και θα αποφασίσει ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.

Ο πρώτος υποψήφιος ήταν ήδη από την Κυριακή (3/4) ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ από τη νέα ψηφοφορία προέκυψε πως η δεύτερη υποψήφια είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου. Τέλος η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία ζήτησε από τον κόσμο να κρατήσει στο ριάλιτι την Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία, όπως είπε, είναι καλύτερη παίκτρια.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1