Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσπαθεί να αυτοτραυματιστεί στο κελί - Χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο - Παρεμβαίνει εισαγγελέας
Προσπάθεια να αυτοτραυματιστεί, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού που κρατείται, έκανε, σύμφωνα με τον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Προσπάθεια να αυτοτραυματιστεί, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, έκανε, σύμφωνα με τον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσει ο εισαγγελέας, καθώς βρίσκονται στην αρμοδιότητά του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σωφρονιστικό ίδρυμα επικρατεί ένταση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετήχθη το πρωί της Τρίτης (5/4) στις φυλακές και αμέσως υπήρξε ένταση καθώς συγκεντρωμένοι πολίτες έξω από το σωφρονιστικό ίδρυμα την αποδοκιμάζουν. Από την πρώτη στιγμή επικράτησε αναστάτωση μέσα στις φυλακές και μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, «στο τραπέζι» βρίσκεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα λόγω των αντιδράσεων των άλλων κρατουμένων απέναντί της, αλλά και της κατάστασης που βρίσκεται η ίδια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ταραγμένη από την πρώτη στιγμή που πέρασε το κατώφλι των φυλακών, καθώς φέρεται να κλαίει συνεχώς ενώ ισχυρίζεται ότι είναι αθώα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να χρειαστεί νοσηλεία, όπως αναφέρθηκε στον Alpha, το ψυχιατρικό νοσοκομείο των φυλακών υπάρχει πτέρυγα μόνο για άνδρες. Αν χρειαστεί να νοσηλευθεί τότε θα πάει σε ειδικό χώρο στο Κρατικό Νίκαιας, αλλά πιθανή παραμονή της εκεί θα κριθεί από την απόφαση του νοσοκομείου της φυλακής.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;