Πάτρα: Κατέρρευσε η μητέρα της Πισπιρίγκου - «Το παιδί μου είναι αθώο» (ΒΙΝΤΕΟ)
Mητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της. Τα υπεραγαπούσε και ήταν πρότυπο μητέρας».

«Δεν το περίμενα, το παιδί μου είναι αθώο. Είναι το παιδί μου, το ξέρω δεν έχει κάνει τίποτα». Με αυτά τα λόγια, η κυρία Ελένη, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχολιάζει την προφυλάκιση της κόρης της για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Μιλώντας για τις αποκαλύψεις των ιατροδικαστών για την κεταμίνη, που χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα και την σκότωσε, η γιαγιά της λέει ότι η Ρούλα δεν ήξερε καν τι είναι.

«Η Ρούλα όταν το πρωτοάκουσε πήγε να μπει στο κινητό της, λίγο πριν τη σύλληψη. Δεν ήξερε τίποτα για την ουσία. Ποτέ δεν είχαμε ακούσει. Ιδιαίτερα η Ρούλα που ήξερε για τα φάρμακα του παιδιού, γιατί έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και στο σπίτι» είπε μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα“.

Και τόνισε:

«Είναι κάποιο ιατρικό λάθος. Ούτε οι ώρες συνάδουν με το παιδί μου, έχουν ασάφειες. Υπάρχει σίγουρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο αυτή η ουσία. Το νοσοκομείο ξέρει ότι υπήρχε κεταμίνη μέσα. Φυλάσσεται πολύ καλά. Μπορεί να την έβρισκε η Ρούλα οπουδήποτε αυτή την ουσία;».

«Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της. Τα υπεραγαπούσε, τα λάτρευε και ήταν πρότυπο μητέρας. Και τα τρία» είπε η γιαγιά των τριών αδικοχαμένων παιδιών.

«Την Μαλένα, της είχε πολλή αδυναμία γιατί έλειπε από το σπίτι η πατρική φιγούρα. Όλο το παιδί ζήταγε τη μαμά του. Όταν ήρθε η Ίριδα ήταν θείο δώρο γιατί είχαμε χάσει το άλλο παιδί. Η Τζωρτζίνα είναι ένα κεφάλαιο της Ρούλας, ήταν όλος της ο εαυτός ήταν για αυτό που ζούσε. Μετά το Καραμανδάνειο που της σώσανε το παιδί, έμεινε τετραπληγικό και είπε η Ρούλα, φέρτε μου το παιδί όπως και να είναι. Το θέλω σπίτι μου και τελικά η ίδια η μάνα, έκανε το παιδί να γελάσει».

Μάλιστα, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, δεν κατάφερνε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;