LEGO: Aναζητά ελληνόφωνους εργαζόμενους για τα γραφεία της στην Αγγλία
Η LEGO® αναζητά ελληνόφωνους εργαζόμενους για να εργαστούν ως Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης Πελατών στα γραφεία της.

Ο παγκόσμιος κολοσσός LEGO® αναζητά ελληνόφωνους εργαζόμενους για να εργαστούν ως Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης Πελατών στα γραφεία του στο Κέντρο Επικοινωνίας Slough στο Berkshire της Αγγλίας, το οποίο βρίσκεται 20 μίλια δυτικά του κεντρικού Λονδίνου.

Οι εργαζόμενοι θα εργάζονται με υβριδικό μοντέλο εργασίας, 2 ημέρες την εβδομάδα από το γραφείο και τις υπόλοιπες με τηλεργασία. Η εταιρεία παρέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εξ αποστάσεως εργασία.

Η LEGO προσφέρει αρχικό μισθό ύψους 24.000£ λιρών ετησίως καθώς και έξτρα παροχές.

Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση ορισμένου χρόνου, η οποία θα έχει διάρκεια έως το τέλος Ιανουαρίου 2023, όπου και ο εργαζόμενος θα αξιολογηθεί εκ νέου για το αν θα συνάψει σύμβαση ως μόνιμο προσωπικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι ως Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης Πελατών στη LEGO, είναι η «ομάδα πρώτης γραμμής» της εταιρείας όπου στηρίζει υποστηρίζει περίπου 3 εκατομμύρια πελάτες από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο.

Περιγραφή θέσης εργασίας

Οι Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης Πελατών στη LEGO χειρίζονται ερωτήσεις πελατών από όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρει η εταιρεία, η κάθε μέρα ενός συμβούλου είναι διαφορετική.

Στις αρμοδιότητες του είναι να χειρίζεται και να απαντάει ερωτήματα σχετικά με τα προϊόντα της εταιρεία καθώς και τις μελλοντικές κυκλοφορίες προϊόντων. Επιπλέον θα πρέπει να απαντάει σε ερωτήσεις σχετικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα και να γνωρίζει πως να επιλύσει τυχόν προβλήματα που προκύπτουν στα ψηφιακά προϊόντα της LEGO, όπως το LEGO Boost και η εφαρμογή LEGO Life.

Κατά μέσο όρο, ένας Σύμβουλος Εξυπηρέτησης Πελατών υποστηρίζει 40 πελάτες την ημέρα.

Το Κέντρο Επικοινωνίας Slough υποστηρίζει τους ελληνόφωνους πελάτες της LEGO, οπότε ο ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν άπταιστα ελληνικά και αγγλικά, τόσο προφορικά όσο και γραπτά.

Να σημειωθεί ότι ως πολύγλωσσος σύμβουλος, θα κληθείτε να καλύψετε διάφορες βάρδιες και μερικά Σαββατοκύριακα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1