Αργύρης Αγγέλου: Πώς έμεινε με 50 ευρώ μετά το φινάλε του «Παρά Πέντε»;
Ο Αργύρης Αγγέλου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου κάθισε σήμερα Τρίτη (5/4) στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε», αλλά και το πώς έμεινε τελικά με 50 ευρώ μετά το τέλος της σειράς.

«Ό,τι χρήματα είχα μαζέψει από το “Παρά Πέντε”, τα έριξα στην παραγωγή, είχα κάνει συμπαραγωγή το Rent. Μη φανταστείς για εκατομμύρια ευρώ. Ήταν κάποια καλά χρήματα που είχαμε καταφέρει και είχαμε βγάλει, αλλά και μια παραγωγή κοστίζει κάποια αξιόλογα ποσά», εξήγησε ο Αργύρης Αγγέλου μιλώντας στο «Στούντιο 4».

Έπειτα, ερωτηθείς από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου ως προς το γιατί το έκανε αυτό, ο Αργύρης Αγγέλου απάντησε πως το αγαπούσε πολύ, του αρέσει η παραγωγή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αν είχα πολλά χρήματα, αυτό θα έκανα. Μπορεί να μην έπαιζα».

Αναφέρθηκε, ωστόσο, και στα χρήματα που έχασε ως συμπαραγωγός.

«Έχασα αρκετά λεφτά, αλλά όχι όλα, βγάλαμε κιόλας», δήλωσε ο Αργύρης Αγγέλου και πρόσθεσε ότι «η δουλειά δεν απέδιδε εκείνη την ώρα. Είχα κάνει την επένδυση και περίμενα να μού αποφέρει, αλλά έτρεχε το δάνειο του σπιτιού, έτρεχαν οι λογαριασμοί και λέω “Παναγία μου, τώρα θα ζητήσω πάλι χρήματα από τους γονείς μου;”, με τρόμαξε αυτό».

«Και ήμουν ένα βράδυ στον καναπέ του σπιτιού, είχα πάρει κάτι τηλέφωνα που μού χρωστούσαν χρήματα και τέτοια, δεν έβγαλα άκρη. Λέω “Θεέ μου, εγώ ό,τι μπορούσα να κάνω, το έκανα” και σκάει ένα μήνυμα στο κινητό και μου λένε: «Γεια σας. Είμαστε από την παραγωγή του Dancing with the Stars, θα θέλαμε να κάνουμε ένα ραντεβού». Ήταν τρεις το πρωί. Πήγα για 5 επεισόδια και έκατσα 14», κατέληξε ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε και νικητής του συγκεκριμένου κύκλου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;