Πάτρα: Ύποπτες αναζητήσεις ουσιών στο διαδίκτυο έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να έκανε ύποπτες αναζητήσεις ουσιών στο διαδίκτυο και αυτός φαίνεται να είναι ο πρώτος χώρος από τον οποίο μπορεί να προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου. Το βράδυ της Κυριακής μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έφερε στο φως νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να ήταν στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, η οποία παρακολουθούσε τις συνομιλίες και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο. Με βάση τις έρευνες και τις παρακολουθήσεις αυτές, η 33χρονη φέρεται να αναζητούσε στο διαδίκτυο φαρμακευτικές ουσίες με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, ενώ φαίνεται πως η ίδια είχε προχωρήσει σε σχετικές αγορές. Οι έρευνες δείχνουν το διαδίκτυο ως τον πρώτο χώρο από τον οποίο προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Επιπλέον, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αποκαλύφθηκε πως η 33χρονη είχε κάνει άλλη μία απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας, μία απόπειρα που φαίνεται να συνδέεται με κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με δηλώσεις μέλους του προσωπικού του νοσοκομείου στην Πάτρα, η 33χρονη είχε ζητήσει στις αρχές του Ιανουαρίου του 2022 να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα εκ νέου, προφασιζόμενη προβλήματα υγείας που εμφάνισε. Η ίδια μαρτυρία αναφέρει ότι είχε ζητήσει αδικαιολόγητα να υποβληθεί η 9χρονη σε μαγνητική τομογραφία.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;