Πάτρα: Τι δείχνουν οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας
Η ψυχολόγος, Χριστίνα Μπογιατζή, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και ανέλυσε τις φωτογραφίες από τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι ραγδαίες, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Μάλιστα, η μητέρα αναμένεται να βρεθεί το μεσημέρι της Δευτέρας ενώπιον της ανακρίτριας.

Η Χριστίνα Μπογιατζή, ψυχολόγος, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και ανέλυσε τις φωτογραφίες της Τζωρτζίνας που για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν από την εκπομπή.

Για την πρώτη φωτογραφία, που απεικονίζεται το σπίτι της οικογένειας με σκούρα χρώματα, η κ. Μπογιατζή δήλωσε:

«Το σπίτι είναι σκοτεινό, η σκεπή είναι σκοτεινή, όλοι ξέρουμε ότι το σπίτι έχει κόκκινο από πάνω, ειδικά στην Ελλάδα, όχι το μπλε που φλερτάρει πολύ με το μαύρο. Δεν έχει πόρτες και έχει πολύ ψηλά παράθυρα και θυμίζει κάπως φυλακή ή/ και νοσοκομείο»

Για μια φλόγα, που φαίνεται να απεικονίζεται στη μέση της σκεπής, η κ. Μπογιατζή λέει:

«Είναι κάτι πολύ βαθύ που είναι στο κέντρο ενός πολύ σκοτεινού περιγράμματος. Σίγουρα θα είναι μια κραυγή»

Σε μία άλλη ζωγραφιά απεικονίζεται η Μίνι Μάους με μαύρο χρώμα. Για την εν λόγω ζωγραφιά η κ. Μπογιατζή δήλωσε:

«Δείχνει σε απόλυτη συμμετρία πώς βλέπει τη μητέρα της. Αν αυτό είναι το κεφάλι της μητέρας, είναι μαύρο και είναι από πίσω, δε δείχνει μάτια, στόμα, σημαίνει ότι σε κοιτάζω από πίσω. Το γεγονός ότι ζωγράφισε αυτά που ζωγράφισε είναι επίτευγμα και προίκα για εμάς για να καταλάβουμε τον ψυχισμό της. Ό,τι έχει κάνει η Τζωρτζίνα σε ζωγραφιά για μένα είναι κραυγή»

Στην τρίτη φωτογραφία απεικονίζεται η οικογένεια. Όπως φαίνεται η μαύρη φιγούρα που βλέπουμε στη ζωγραφιά φέρεται να είναι η μητέρα της. Η φιγούρα αυτή φαίνεται να πατάνε τα πόδια της στο έδαφος, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες. Όπως δήλωσε η κ. Μπογιατζή:

«Το γεγονός ότι μόνο η μητέρα πατάει, δείχνει την κυριαρχία της, όχι μητρική συμπεριφορά. Είναι συνέχεια με σκούρο χρώμα, είναι επίμονη σε αυτό η Τζωρτζίνα»

Όσο για τη φιγούρα του πατέρα που φαίνεται να είναι αποστασιοποιημένος, η κ. Μπογιατζή λέει:

«Όταν λείπει ένας πατέρας, αν έλειπε όντως, ένα παιδί μπορεί να τον εξιδανικεύσει και να τον φαντάζεται όπως θέλει εκείνο»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;