Μάνος Δασκαλάκης: Τι είπε για τους θανάτους των τριών παιδιών και τη Ρούλα Πισπιρίγκου - «Δεν φοβάμαι τίποτα»
Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό για την εφημερίδα «Μπαμ». Σε αυτή αναφέρθηκε στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του, αλλά και το αν φοβάται το ενδεχόμενο εμπλοκής του ονόματός του.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε πως ο ίδιος δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται το ενδεχόμενο εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση, για την οποία έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνα η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως σημείωσε:

«Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν έχω κανένα λόγο να φοβάμαι. Μπορεί να λεχθούν τα πάντα»

Σε ερώτηση για το αν είχε επικοινωνία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου την Τετάρτη πριν από τη σύλληψή της και αν του έδωσε κάποια απάντηση για την κεταμίνη, ανέφερε πως υπήρξε επικοινωνία μεταξύ τους. Σε ό,τι αφορά την κεταμίνη, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τού ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα και πως δεν ξέρει καν τι είναι αυτή η ουσία, ενώ, συμπλήρωσε:

«Και όντως όταν ακούστηκε, γιατί μιλάγαμε εκείνη την ώρα, ότι βγήκε κεταμίνη ως ουσία, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, “βγάλανε αυτό τώρα, άλλο αυτό”. Δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου. Ποτέ!»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού αν τού ζήτησε να την επισκεφθεί στα κρατητήρια απάντησε θετικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος αρνήθηκε την πρότασή της και, συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Της είπα ότι δεν πρόκειται να πάω να τη δω γιατί αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Ήταν μια λογική απάντηση που μπορούσα να της δώσω γιατί μέσα μου δεν αισθάνομαι καλά, όχι να τη δω. Δεν γίνεται, απλά δεν γίνεται. Τους είπα από την αρχή ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Είμαι πολύ ξεκάθαρος. Πάντα έχω μπροστά μου την αλήθεια. Ποτέ δεν έχω πει το παραμικρό ψέμα. Τους είπα ότι αδυνατώ να πιστέψω πως έχει κάνει η Ρούλα αυτό ακόμα και τώρα. Θα προσπαθήσω να βρω την αλήθεια. Πάντα ήθελα την αλήθεια για τα παιδιά μου»

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν έχω κανένα λόγο να φοβάμαι»

Σε ερώτηση για το αν φοβάται το ενδεχόμενο εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση, εμφανίστηκε κατηγορηματικός λέγοντας:

«Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν έχω κανένα λόγο να φοβάμαι. Μπορεί να λεχθούν τα πάντα.»

Μάνος Δασκαλάκης: Τι σχέση είχε με τη φαρμακαποθήκη

Σε ερώτηση γιατί η Ρούλα άφησε υπονοούμενα για τη σχέση του πατέρα του και του ίδιου με φαρμακαποθήκη, ο ίδιος τόνισε πως μπορεί να ψαχτεί η φαρμακαποθήκη, «μπορούν ψαχτούν όλα».

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν δουλεύει ο πατέρας του σε φαρμακαποθήκη με τον ίδιο να απαντά:

«Εννοείται.

Κι εγώ μεταφέρω πράγματα από φαρμακευτικές εταιρείες, από μία συγκεκριμένη εγώ. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι»

Μάνος Δασκαλάκης: Τι είπε για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών μίλησε για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς στην εφημερίδα «Μπαμ» και σημείωσε:

«Τη σπιτονοικοκυρά καταρχήν δεν τη φύλαγε η Ρούλα. Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές. Μετά μπήκε μία άλλη γυναίκα, άλλαξαν τρεις γυναίκες. Τη σπιτονοικοκυρά την πήγαμε εμείς την πρώτη φορά στο νοσοκομείο»

Σύμφωνα με τον ίδιο είχε πέσει στο σπίτι και από τότε έπεσε στο κρεβάτι. Ενώ, συνέχισε λέγοντας:

«Την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπεδικά κρεβάτια, τα πάντα. Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε, ούτε τίποτα. Εμείς της δίναμε τα ενοίκια κανονικά, με αποδείξεις, μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα και στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε κανένα όφελος.

Καταρχήν γιατί να σκοτώσεις μία γυναίκα από τη στιγμή που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι, δεν έχεις όφελος. Όχι επειδή δεν σου έχει γράψει το σπίτι, δεν έχεις όφελος να τη σκοτώσεις»

Μάνος Δασκαλάκης: Τι δήλωσε για τον θάνατο της Μαλένας

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε και στον θάνατο της Μαλένας και περιέγραψε πως ένα πρωί ξύπνησε το παιδί με πρησμένους τους λεμφαδένες της στη δεξιά πλευρά. Όπως περιέγραψε:

«Πάμε στον παιδίατρο. Μας δίνει μία αντιβίωση για δέκα ημέρες. Δεν υποχωρεί το πρήξιμο και με δική μου πρωτοβουλία της είπα να πάμε το παιδί στο Αγλαΐα Κυριακού. Μου λέει η παιδίατρος ”ναι πηγαίνετε”. Πήγαμε, εκεί της έκαναν εξετάσεις, εννέα ημέρες πάνω – κάτω θυμάμαι. Την τελευταία ημέρα της πήραν μυελό και μάς γύρισαν πίσω στο ”Ελπίδα” και μας είπαν ότι το παιδί έχει λευχαιμία. Οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Ιάσιμη. Και κάτσαμε άλλες τόσες ημέρες περίπου μέσα στο ”Ελπίδα”.

«Ένα μεσημέρι έφυγα να πάω να ξυριστώ γιατί δεν είχα πράγματα εκεί. Μόλις φτάνω σπίτι, (στις 13 Απριλίου 2019) δεν πρόλαβα να ξυριστώ. Κάνω ένα μπάνιο να ξαπλώσω για μία ώρα και με παίρνει τηλέφωνο η Ρούλα και μου λέει κάτι έπαθε το παιδί. Έκανα Ολυμπιακό χωριό – Ελπίδα σε 13 λεπτά. Δεν θα τη ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή. Παρακάλαγα να πάρει ο Θεός εμένα και να γυρίσει το παιδί πίσω.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού ποια ήταν εκείνη την ώρα η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, απάντησε πως «ήταν ταραγμένη πολύ. Ούρλιαζε. Ήταν μια αντίδραση μάνας που έχανε το παιδί της. Γι’ αυτό το ξαναλέω: δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία που να μας είχε δώσει. Ψάχνω την απάντηση για τα παιδιά μου και ακόμα δεν την έχω πάρει ούτε για την Τζωρτζίνα. Λένε ότι είναι κεταμίνη στην Τζωρτζίνα. Θέλω να μαθευτεί η αλήθεια»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν πιστεύει πως χορηγήθηκε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα είπε:

«Δεν είναι ότι δεν το πιστεύω! Είναι ότι πολλά πράγματα μου αφήνουν κενά»

Μάνος Δασκαλάκης: Τι δήλωσε για τον θάνατο της Ίριδας

Στην αρχή αναφέρθηκε στη γέννηση της Ίριδας και είπε πως ποτέ δεν θα ξεχάσει την πρώτη στιγμή που η μητέρα της την πήρε αγκαλιά. Ενώ, συνέχισε λέγοντας:

«Και ξαφνικά στους έξι μήνες ένα πρωί μαθαίνω ότι το παιδί ”έμεινε”. Είχα φύγει από το σπίτι. Είχαμε χωρίσει. Είχαμε χωρίσει στα λόγια»

Ενώ, απάντησε το τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε και έφυγε από το σπίτι:

«Είναι προσωπικό, δεν μπορώ να το πω. Αλλά δεν έχει σχέση με την υπόθεση»

Ο ίδιος συνέχισε περιγράφοντας όλα όσα συνέβησαν:

«Με παίρνει η αδερφή της Ρούλας και μου λέει “το παιδί”. Έφτασα τρία λεπτά πριν το ασθενοφόρο. Πάω μέσα και βλέπω τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί. Αυτό που αντίκρισα ήταν λες και έβλεπα τη Μαλένα πάλι. Τα έχασα.

Προσπαθούσα να δω τι θα κάνω. Πιάνω τα πόδια του μωρού και ήταν παγωμένα. Και εκεί καταλαβαίνω ότι το παιδί έχει ”φύγει”.

Στο σπίτι εκείνη την ώρα, σύμφωνα με ίδιον ήταν η Ρούλα, η Δήμητρα και η Τζωρτζίνα. «Η Τζωρτζίνα παρακαλούσε ”μην μου την πάρει κι αυτή”»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;