Survivor 5 - τρέιλερ: Ο Λιανός ανακοινώνει στον Τάκη Καραγκούνια τον θάνατο του πατέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)
Survivor 5: Στο συμβούλιο του νησιού το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας θα ενημερωθεί για τον θάνατο του πατέρα του.

Εντάσεις αλλά και δυσάρεστα νέα περιλαμβάνει το νέο επεισόδιο του Survivor 5, που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (4/4) στον ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, ξεσπά στην κάμερα λέγοντας πως οι συμπαίκτες του τον ζηλεύουν.

Ένας λόγος που πιστεύω ότι με ζηλεύουν, είναι ο χαρακτήρας μου και η προσωπικότητά μου. Ίσως ήρθα σαν αστεράκι στην καλύβα και ενοχλήθηκαν από το φως μου“, είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης, ο οποίος χθες “μπήκε” με μια ομπρέλα θαλάσσης στον αγώνα.

Οι δύο ομάδες θα “ριχτούν” ξανά στη μάχη, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, ενώ δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να χτυπά στο κεφάλι και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στον ώμο.

Στο συμβούλιο του νησιού το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας θα ενημερωθεί για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (2/4) στο Αίγιο.

Γιώργο, είχα ένα κακό προαίσθημα τις τελευταίες μέρες. Ήταν ένας κεραυνός αυτό που δέχτηκα σήμερα. Είναι πολύ δύσκολο“, λέει ο παίκτης με δάκρυα στα μάτια, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω του δυσάρεστου γεγονότος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;