Champions League: Επιστρέφει με τη φάση των προημιτελικών - Οι αγώνες που ξεχωρίζουν
Το Champions League επιστρέφει με τη φάση των «8» και δύο αγώνες να ξεχωρίζουν.

Το Champions League μπαίνει στην προημιτελική του φάση, η οποία ξεκινάει αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα στα ματς που ξεχωρίζουν είναι αυτά των Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης και των Τσέλσι και Ρεάλ.

Στη φάση των «8» της διοργάνωσης τα δύο ντέρμπι φαίνεται να ξεχωρίζουν στα τέσσερα παιχνίδια που δεσπόζουν. Πιο αναλυτικά, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Τρίτης, 5 Απριλίου, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φάσης αυτής του Champions League με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται τόσο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης όσο και για το πρωταθλήμα των χωρών τους. Να σημειωθεί ότι η Σίτι είναι στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ που ίσως κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Premier League, ενώ από την άλλη η Ατλέτικο θέλει να αναρριχηθεί στον πίνακα της βαθμολογίας της Λα Λίγκα για να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η έκπληξη των προημιτελικών, Μπενφίκα, υποδέχεται στην Πορτογαλία την Λίβερπουλ σε ένα παιχνίδι με καθαρό φαβορί. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις και ανατροπές.

Στη συνέχεια, τα άλλα δύο παιχνίδια των προημιτελικών του Champions League, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6 Απριλίου, βρίσκουμε τη φορμαρισμένη Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενείται από την Τσέλσι που προβληματίζει με τις εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό. Ενώ, στο τελευταίο παιχνίδι των «8», η κάτοχος του Europa League, Βιγιαρεάλ υποδέχεται την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου με μοναδικό στόχο να την εκπλήξει όπως ακριβώς έκανε και στην Γιουβέντους στους «16».

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;