Μάνος Δασκαλάκης: «Αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Την αποκαλεί «κατηγορούμενη» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μάνος Δασκαλάκης: «Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των τριών θανάτων των κοριτσιών στην Πάτρα, με τη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί και να αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια την ερχόμενη Δευτέρα (4/4).

Την ίδια στιγμή, ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, βρέθηκε σήμερα καθ’ οδόν για την Αθήνα, συνοδεία του δικηγόρου του σύμφωνα με την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» προκειμένου να πάρει τη δικογραφία για την υπόθεση της 9χρονης κόρης του.

Παράλληλα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από τα κρατητήρια,  μίλησε στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε μεταξύ άλλων:

«Μίλησα με τον Μάνο και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να έχει δουλειά και να μπορεί να έχει χρήματα να μου δώσει. “Εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και αυτό που λέτε εσείς και εσείς θα πείτε την ποινή της”. Δεν είμαι ικανοποιημένη με αυτό».

Ύστερα από τα παραπάνω, ο Μάνος Δασκαλάκης προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ποινική δίωξη της 33χρονης πρώην συζύγου του, την οποία μάλιστα αποκάλεσε «κατηγορούμενη», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν κρύβεται από κανέναν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

«Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;