Eurovision 2022: Ακούστε όλα τα τραγούδια των χωρών που θα συμμετάσχουν στον φετινό διαγωνισμό
Τώρα μπορείς να ακούσεις όλα τα τραγούδια των χωρών που θα λάβουν μέρος στη Eurovision 2022.

Η Eurovision 2022 θα πραγματοποιηθεί σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες στο Τορίνο της Ιταλίας. Και οι 40 χώρες που θα λάβουν μέρος στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής έχουν αποκαλύψει τα τραγούδια που θα τις εκπροσωπήσουν και τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο για να τα ακούσεις.

Στον φετινό μουσικό διαγωνισμό θα συμμετέχουν 40 χώρες. Αυτές έχουν μοιραστεί σε δύο ημιτελικούς από τους οποίους θα περάσουν οι δέκα πρώτες στον μεγάλο τελικό. Εκεί θα συναντήσουν και τις χώρες που πάνε κατευθείαν στον μεγάλο τελικό που είναι η Γαλλία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Ιταλία. Αυτές είναι γνωστές και ως «Big Five».

Κάθε χρόνο, στον τελικό περνάει κατευθείαν και η χώρα που έχει κερδίσει τον προηγούμενο διαγωνισμό τραγουδιού. Ωστόσο, στη Eurovision 2022, αυτή είναι η Ιταλία, οπότε, όλες οι άλλες χώρες θα πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία των ημιτελικών.

Να σημειώσουμε, ότι φέτος η EBU απαγόρευσε τη συμμετοχή της Ρωσίας στον διαγωνισμό εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Eurovision 2022: Πότε θα γίνει

Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 14 Μαΐου στο Τορίνο της Ιταλίας. Στις 10 Μαΐου στις 22:00 ώρα Ελλάδος, θα δούμε τον Α’ Ημιτελικό μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ στον οποίο θα εμφανιστεί και η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Στις 12 Μαΐου, και πάλι στις 22:00 ώρα Ελλάδος, από τη συχνότητα της ΕΡΤ θα παρακολουθήσουμε τον Β’ Ημιτελικό. Σε αυτό τον ημιτελικό θα δούμε τη συμμετοχή της Κύπρου με την Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Από τους δύο ημιτελικούς θα περάσουν 20 χώρες, οι οποίες μαζί με τις πέντε που προαναφέραμε θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου. Εκεί ελπίζουμε να δούμε και την Ελλάδα και την Κύπρο!

Eurovision 2022: Όλα τα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού

Καθώς έχουν ανακοινωθεί τα τραγούδια όλων των χωρών που θα συμμετέχουν στον φετινό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό, εμείς σου βρήκαμε ένα συγκεντρωτικό βίντεο για να τα ακούσεις και να βρεις το αγαπημένο σου. Δες το βίντεο με όλα τα τραγούδια της φετινής Eurovision!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Διάβασε ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 3