Ρούλα Πισπιρίγκου: Επίθεση γυναίκας στο αυτοκίνητο που τη μετέφερε (ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ρούλα Πισπιρίγκου: Άγριες σκηνές έξω από τα δικαστήρια.

Μετά τους προπηλακισμούς συγγενών της στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε αρκετά “λεκτικά πυρά” στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σήμερα, κατά τη μεταφορά της από τη ΓΑΔΑ, στην Ευελπίδων.

Συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεσηγια τη δολοφονία της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας. έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι. Η κατηγορούμενη εμφανίσθηκε χωρίς δικηγόρο και ως εκ τούτου η ανακρίτρια διόρισε συνήγορό της από τη λίστα δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της στην Πάτρα .

Η 33χρονη μεταφέρθηκε και πάλι με ισχυρότατη αστυνομική δύναμη από το ανακριτικό γραφείο στα αυτοκίνητα της αστυνομίας που περίμεναν με αναμμένες μηχανές για να την μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπου και θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Αρχικά οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, συνοδεία δεκάδων αστυνομικών, ενώ η ίδια φορούσε κουκούλα και αλεξίσφαιρο.. Στη συνέχεια με τα πόδια μεταφέρθηκε στην ανακρίτρια, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο κόσμος που βρίσκεται παρών στο σημείο την αποδοκίμασε φωνάζοντας «γιατί» και «σκύλα, φόνισσα, ομολόγησε!». Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες ο κόσμος από τα κτήρια έβγαινε στα παράθυρα και παρακολουθούσε ενώ άλλοι την αποδοκίμαζαν.

Μάλιστα, μια γυναίκα κατάφερε να περάσει από τον αστυνομικό κλοιό και να προσεγγίσει το όχημα που μετέφερε την κατηγορούμενη και να επιτεθεί. Δείτε το βίντεο.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;