Είναι ζευγάρι ο Jason Momoa και η Kate Beckinsale;
Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Jason Momoa να είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Kate Beckinsale.

Μπορεί κάποιες φήμες να ήθελαν τον Jason Momoa να έχει επιστρέψει στην Lisa Bonet με την οποία ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους πριν δύο μήνες περίπου έπειτα από 17 χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα όμως με τις φήμες του Χόλυγουντ τα πράγματα είναι διαφορετικά.

H 48χρονη Kate Beckinsale ήταν στην παρέα του Jason Momoa στη λαμπερή βραδιά των Oscars και μαζί με τον 42χρονο ηθοποιό αλλά και τους Sienna Miller, Rita Ora και Jessica Alba βρέθηκαν στο party του Vanity Fair.

Κάποιοι που βρέθηκαν κοντά τους, μιλούν για «βλέμματα γεμάτα νόημα», ενώ ο ίδιος έκανε μία κίνηση, η οποία εύκολα θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως κάτι παραπάνω.

Ο γοητευτικός ηθοποιός έβγαλε το σακάκι του και το προσέφερε στην ηθοποιό για να την προστατεύσει από το κρύο. Τα χαμόγελα και των δύο, καθώς και η πολύ μικρή απόσταση που τους χώριζε, ενώ συνομιλούσαν, ίσως μαρτυρούν πολλά.

Πηγή που βρισκόταν μπροστά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, δήλωσε στο αμερικανικό “Ε!“: «Έβαλε πολλές φορές το χέρι του γύρω από τους ώμους της. Φαίνονταν να διασκεδάζουν πολύ μαζί και δεν υπήρχε καμία αμηχανία μεταξύ τους. Ήταν σαν να υπάρχει μία άνεση ανάμεσά τους».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;