Survivor spoiler: Mεγάλη ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι
Εντάσεις, τραυματισμοί  και μία ανατρεπτική αποχώρηση περιμένει τους τηλεθεατές του Survivor 5 στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε

Εντάσεις, τραυματισμοί  και μία ανατρεπτική αποχώρηση περιμένει τους τηλεθεατές του Survivor 5 στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε (30/3) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι διαφωνίες ανάμεσα στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Σπύρο Μαρτίκα καλά κρατούν, ενώ στο αγώνισμα, ο τραυματισμός του Άρη Σοϊλέδη θα “παγώσει” παίκτες και τηλεοπτικό κοινό, αφού όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου, ο ίδιος θα τραυματιστεί σοβαρά όταν θα πηδήξει από μεγάλο ύψος και θα προσγειωθεί απότομα πάνω στον ξύλινο στίβο μάχης.

Η αγωνία συνεχίζεται με το συμβούλιο αποχώρησης, όπου για έναν από τους τρεις υποψηφίους της κόκκινης ομάδας, Μυριέλλα Κουρεντή, Απόστολο Ρουβά και Τζο Μαριδάκη αυτό θα είναι το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο οποίο θα παρευρεθούν, αφού το τηλεοπτικό κοινό μίλησε με την ψήφο του. Σύμφωνα μάλιστα με τα spoiler, από το Survivor 5 αποχωρεί η Μυριέλλα, καθώς θα είναι εκείνη δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τη “συμπάθεια” του κοινού.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;