Πλήθος κόσμου το βράδυ της Τρίτης στα Προπύλαια για τη συναυλία ειρήνης
Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, 29 Μαρτίου, στα Προπύλαια για την Συναυλία Ειρήνης κρατώντας σημαίες της Ουκρανίας και σημαίες για την ειρήνη.

Το βράδυ της Τρίτης (29/03) στα Προπύλαια πραγματοποιήθηκε η Συναυλία Ειρήνης με χιλιάδες κόσμου όλων των ηλικιών, ακόμη και οικογένειες με μικρά παιδιά, να έχουν κατακλύσει την οδό Πανεπιστημίου από τις 20:00 το βράδυ. Αφορμή για τη συναυλία ήταν ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Τη συναυλία διοργάνωσε η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για όλους» με τη συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών. Οι καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στη συναυλία ήταν οι: Μ. Αθανασίου, Π. Βλάχος, Δ. Γκοτσόπουλος, Σπ. Γραμμένος, Γλυκερία, Φ. Δεληβοριάς, Π. Δρακόπουλος, Εισβολέας, Πέγκυ Ζήνα, Θανάσιμος, Χρ. Θηβαίος, Κ. Θωμαΐδης, Κ. Καλδάρας, Μυρτώ Καμβυσίδη, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Καρακάση, Κ. Λειβαδάς, Μ. Λογιάδης, Μ. Μητσιάς, Δ. Μητσοτάκης, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Λίνα Νικολακοπούλου, Γ. Νταλάρας, Μάνια Παπαδημητρίου, Ν. Πλατύραχος, Μαριάννα Τουμασάτου, Κ. Τριανταφυλλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Τάνια Τσανακλίδου, Νεφέλη Φασούλη, Idra Kayne, Magic de Spell, Sugahspank.

Στο σημείο πωλούνταν σημαίες της Ουκρανίας, ενώ, σπανό αναφερόταν το σλόγκαν:

«Όχι στον πόλεμο, όχι στη ρωσική εισβολή, μόνη επιλογή η ειρήνη»

Με κεντρικά συνθήματα «να σταματήσει τώρα η ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία, να σιγήσουν τα όπλα. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό», πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια για τη Συναυλία Ειρήνης. Μάλιστα, αρκετοί ήταν και εκείνοι που κράταγαν στα χέρια τους σημαίες ειρήνης (που αρκετοί έχουν μπερδέψει με τις σημαίες ΛΟΑΤΚΙ).

Το «παρών» στη συναυλία έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ενώ, τη συναυλία άνοιξε ο ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου, ο οποίος τόνισε:

«Σε κάθε ερώτηση, η απάντηση είναι μόνο η ειρήνη»

Η συναυλία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Το φωτογραφικό υλικό δείχνει πως η μουσική ενώνει και μπορεί να σταθεί απέναντι στη φρίκη και τον παραλογισμό.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα βίντεο με εικόνες και πλάνα από την Ουκρανία. Βομβαρδισμένα κτίρια και πρόσφυγες ήταν μερικές από τις εικόνες που έδειξε το βίντεο.

Πηγή φωτογραφιών και cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;