Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω συγχωρέσει τον Γιώργο Κιμούλη» - Οι δηλώσεις της για την απώλεια του πατέρα της
Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» και μίλησε μεταξύ άλλων για το #MeToo, τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και την απώλεια του πατέρα της.

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την απώλεια του πατέρα της, για το #MeToo και αναφέρθηκε στο ότι αν δεν προχωρούσε στο πρώτο βήμα η Ζέτα Δούκα σε σχέση με όσα αποκάλυψε πως της έκανε ο Γιώργος Κιμούλης, η ίδια δεν θα έκανε κάτι.

Η Κατερίνα Γερονικολού για το θέμα με τον Γιώργο Κιμούλη και τα όσα είχαν γίνει μεταξύ τους δήλωσε πως το είχε θάψει αυτό το γεγονός βαθιά μέσα της. Μάλιστα, υποστήριξε ότι αν δεν έκανε η Ζέτα Δούκα το πρώτο βήμα, η ίδια δε θα έκανε κάτι. Συγκεκριμένα, η γοητευτική ηθοποιός είπε:

«Ήταν ένα πνιγμένο συναίσθημα που κοιμόταν κι απλά ξύπνησε πολύ βίαια ακούγοντας την ιστορία ενός άλλου ανθρώπου. Υπήρχαν κοινές συνιστώσες. Συνειδητοποιείς ότι είναι μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά κι ένα μοτίβο. Το γνώριζαν δικοί μου άνθρωποι, δεν το κρατούσα κρυφό. Αυτό που έγινε πριν ένα χρόνο, μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στομάχι. Δέκα λεπτά πριν το δημοσιοποιήσω, το είπα μόνο στον Γιάννη»

Στη συνέχεια σημείωσε:

«Εννοείται (τον έχω συγχωρήσει) γιατί δεν είμαι εγώ η δυστυχισμένη αυτήν τη στιγμή… Εγώ δεν είχα κάποια βία, τα έχω πει όλα εγγράφως στο ΣΕΗ και με απόλυτη συνείδηση ότι όλα αυτά που λέω είναι σοβαρά και με ειλικρίνεια. Έχει να κάνει με το ότι σπάει ο άλλος και δεν είναι πια ο ίδιος. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό ότι υπάρχει μια οντότητα η οποία μετά είναι εύθραυστη, σπασμένη» 

Η Κατερίνα Γερονικολού, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα της. Όπως δήλωσε:

«Έχω διάσπαρτες μνήμες. Ήταν ξαφνικό. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση αυτή η αφαίρεση από το τραπέζι όπου έβαζα μαχαιροπίρουνα. Θυμάμαι ότι τη μέρα της τελετής είχα θυμώσει με κάτι θείους μου που είχαν πει κάτι και γέλασαν. Μου φάνηκε πολύ άσχημο επειδή είχα αυτή τη δυσκολία κι αυτοί το έκαναν για να το ξορκίσουν.

Έχω μάθει να τραβώ τα θετικά. Το πένθος το βίωσα γιατί ένα σπίτι αδειάζει. Μπορείς να το αποφύγεις αν φύγει κάποιος που δεν τον έχεις τόσο ζωηρά στη ζωή σου. Αυτή η απουσία πιο έντονη δεν γίνεται. Ο πατέρας μου με διάβαζε κι ήταν εκεί μετά τη δουλειά του» 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;