Ο Will Smith ζήτησε συγγνώμη από τον Chris Rock - Η ανάρτηση για το χαστούκι στα Όσκαρ
Μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram, ο Will Smith αναφέρεται στο περιστατικό που έγινε στη σκηνή των φετινών Όσκαρ και ζητάει συγγνώμη από τον Chris Rock.

Τα Όσκαρ 2022 επισκιάστηκαν από το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock. Ο γνωστός ηθοποιός φανερά ενοχλημένος από ένα κακόγουστο αστείο του κωμικού που είχε αποδέκτη τη γυναίκα του, Jada Pinkett Smith, σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή και έριξε ένα χαστούκι στον Rock. Με μία ανάρτησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στου Instagram, o Smith ζητάει συγγνώμη από το Rock.

Ο γνωστός ηθοποιός, που στα Όσκαρ 2022 τιμήθηκε με το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «King Richard», δεν είχε ζητήσει συγγνώμη από τον κωμικό κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του. Σε αυτόν αναφέρθηκε μόνο στην Ακαδημία Κινηματογράφου και στους παρευρισκόμενους στο Dolby Theater. Τώρα, μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram αναφέρεται στο περιστατικό και ζητάει συγγνώμη από τον ίδιο τον Rock.

Ο Will Smith γράφει στην ανάρτησή του τα εξής:

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την κατάσταση της υγείας της Jada ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, από τον Chris. Ξέφυγα και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θα ήθελα να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούσαν την τελετή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Williams και την οικογένεια μου στην ταινία του King Richard.

Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας. Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής των βραβείων Όσκαρ, ο κωμικός Chris Rock σχολίασε το ξυρισμένο κεφάλι της Jada λέγοντας ότι η 50χρονη θα έπρεπε να παίξει στο σίκουελ του «G.I. Jane». Σε αυτή την ταινία, η Demi Moore είχε παίξει με ξυρισμένο κεφάλι. H σύζυγος του Will Smith πάσχει από αλωπεκία, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά σε συνεντεύξεις της. Αμέσως μετά, ο Smith ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον κωμικό.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;