Will Smith: Τα βρήκε με τον Chris Rock - Πώς λύθηκε η παρεξήγησή τους
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Will Smith και ο Chris Rock τα βρήκαν.

Το χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον παρουσιαστή των 94 βραβείων Όσκαρ Chris Rock, επάνω στη σκηνή άφησε άφωνους τους πάντες. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Η αμηχανία του παρουσιαστή σε συνδυασμό με τις φωνές του Σμιθ που έλεγε «μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@@νο στόμα σου» έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι αυτοί οι δυο δεν θα ξαναμιλήσουν ποτέ.

Όμως τα δημοσιεύματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι οι δυο άνδρες τα βρήκαν. Μίλησαν ο ένας με τον άλλον, έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και πλέον λένε «περασμένα ξεχασμένα».

Όπως αναφέρει το Page Six, ο ράπερ Diddy ανέφερε: «Ο Γουίλ Σμιθ και ο Κρις Ροκ τα βρήκαν μεταξύ τους». Οι δυο άνδρες ήταν καλεσμένοι στο after πάρτι του Vanity Fair μετά το τέλος της τελετής και εκεί κάθισαν μαζί, συζήτησαν και πλέον όπως επιβεβαιώνει και ο ράπερ το «θέμα έληξε».

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η κόντρα τους έληξε», είπε ο Diddy στο Page Six. «Είναι αδέρφια. Ό, τι έγινε, έγινε. Περασμένα ξεχασμένα». Πάντως μετά το χαστούκι ο Will Smith φάνηκε ότι δεν είχε διάθεση να τα ξαναβρεί με τον Chris Rock.

Μάλιστα όταν σηκώθηκε για να παραλάβει το αγαλματίδιο για το βραβείο του Ά ανδρικού ρόλου, ζήτησε συγνώμη από τους πάντες αλλά άφησε τον Chris Rock απέξω. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους συνυποψηφίους μου. Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή και δεν κλαίω επειδή κέρδισα ένα βραβείο. Δεν έχει να κάνει με το ότι κέρδισα το βραβείο αλλά με το να μπορείς να ρίξεις φως σε όλους τους ανθρώπους». Είπε χαρακτηριστικά o Will Smith.

Aπό την άλλη ο Chris Rock μετά το τέλος της τελετής και πριν από το πάρτι συνέχισε να αυτοσαρκάζεται λέγοντας στα παρασκήνια «Έφαγα χαστούκι από τον Μοχάμεντ Αλί και δεν έπαθα ούτε γρατζουνιά».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;