Όσκαρ 2022: Η πρώτη αντίδραση της Ακαδημίας Κινηματογράφου για το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock
Μέσα από ανάρτησή της στο Twitter η Ακαδημία Κινηματογράφου της Αμερικής πήρε θέση για το περιστατικό με τον Will Smith και τον Chris Rock.

Πάνω από τη βραδιά των Όσκαρ 2022, θα πλανάται για πολύ καιρό η στιγμή που ο Will Smith σηκώθηκε πάνω στη σκηνή του Dolby Theater και χαστούκισε τον Chris Rock εξαιτίας ενός κακόγουστου αστείου, που είχε ως αποδέκτη τη γυναίκα του Jada Pinkett Smith. Από το πρωί, το περιστατικό αυτό έχει συζητηθεί σε όλα τα μέσα και φαίνεται πως θα υπάρξει και συνέχεια.

Από όταν είχε γίνει το περιστατικό και μετά, η Ακαδημία Κινηματογράφου της Αμερικής δεν είχε πάρει θέση στο θέμα. Πολλά δημοσιεύματα θέλουν την Ακαδημία να ζητάει την επιστροφή του Όσκαρ από τον Will Smith. Όμως, πριν από λίγη ώρα, η Ακαδημία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter έκανε τη σχετική ανάρτηση:

«Δε συγχωρεί τη βία οποιασδήποτε μορφής.

Απόψε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε τους νικητές των 94ων βραβείων Όσκαρ, οι οποίοι αξίζουν αυτή τη στιγμή αναγνώρισης από τους συνομηλίκους τους και τους λάτρεις του κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο»

Ο Will Smith κατά τον ευχαριστήριο λόγο του, ζήτησε συγγνώμη από την Ακαδημία και όλους τους παρευρισκόμενους. Συγκεκριμένα, στον λόγο του είπε:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους συνυποψηφίους μου. Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή και δεν κλαίω που κέρδισα ένα βραβείο. Δεν είναι αυτό το νόημα για μένα. Έχει να κάνει με το να μπορείς να ρίξεις φως σε όλους τους ανθρώπους. Ο Tim και ο Trevor και ο Zack και η Saniyya και η Demi και η Aunjanue και ολόκληρο το καστ και το συνεργείο του King Richard, η Venus και η Serena, ολόκληρη η οικογένεια Williams. Η τέχνη μιμείται τη ζωή. Μοιάζω με τον τρελό πατέρα, όπως έλεγαν για τον Richard William»

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες ανέφερε ότι Chris Rock δε θα δώσει συνέχεια στο περιστατικό αυτό και δε θα κινηθεί νομικά εναντίον του ηθοποιού.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

20-05-2024

Χερσονησος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;