Θάνατος τριών παιδιών Πάτρα - Κατερινόπουλος: Αποκαλύπτει τις σκέψεις στελέχους της Scotland Yard για την υπόθεση
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εμφανίζεται απόλυτα σίγουρος πλέον, ότι πίσω από τους θανάτους των 3 παιδιών από την Πάτρα, κρύβεται έγκλημα.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εμφανίζεται απόλυτα σίγουρος πλέον, ότι πίσω από τους θανάτους των 3 παιδιών από την Πάτρα, κρύβεται έγκλημα. Ο Επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας προέβλεψε ότι η υπόθεση θα τραβήξει για σχεδόν δύο μήνες ακόμη και αποκάλυψε τα λόγια που του είπε γυναίκα αστυνομικός, ελληνικής καταγωγής από την Scotland Yard. Και εκείνη θεωρεί πως πίσω από τους ανεξήγητους θανάτους κρύβεται μια σκοτεινή εγκληματική ενέργεια που σύντομα θα ξεσκεπαστεί.

«Μιλάω για εγκληματική ενέργεια 100% γιατί εδώ έχουμε τρεις θανάτους σε τρεις διαφορετικούς χρόνους. Δεν είμαι ειδικός επιστήμονας για να ξέρω αν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα, οι ίδιοι οι γιατροί λένε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, εκτιμώντας ότι η τραγική υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

«Μέχρι αυτή την στιγμή οι θάνατοι είναι αγνώστου αιτιολογίας από τους γιατρούς. Γιατί λοιπόν να χτυπηθεί τόσο σκληρά αυτή η οικογένεια με τρεις θανάτους, ακανόνιστα, πέθαναν σε διαφορετικούς χρόνους από πλευράς ηλικίας, δεν πέθανε το πρώτο παιδί πρώτο για να ακολουθήσουν τα άλλα, αν δεχθούμε ότι υπήρχε γονιδιακό. Όλα τα παιδιά πέθαναν Σαββατοκύριακο. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά, άρα κάτι γίνεται εδώ, κάποιο ανθρώπινο χέρι μπήκε και πρέπει να δώσουν πειστικές απαντήσεις, στους γονείς και στην κοινωνία, τόσο η επιστημονική κοινότητα όσο και η αστυνομία» προσέθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;