Όσκαρ 2022: Το Hollywood αντιδράει στο χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock
Αρκετά μέλη της βιομηχανίας του θεάματος έλαβαν δημόσια θέση για το άβολο περιστατικό που έλαβε χώρα στη σκηνή του Dolby Theater στα Όσκαρ 2022 ανάμεσα στον Will Smith και τον Chris Rock.

Την βραδιά των Όσκαρ 2022, επισκίασε το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock. Η πιο άβολη, αμήχανη και σοκαριστική στιγμή στην ιστορία του θεσμού των βραβείων Κινηματογράφου κατάφερε να επισκιάσει ιστορικές νίκες για το «CODA», τους Ariana DeBose και Troy Kotsur, αλλά και τις τρεις οικοδέσποινες της βραδιάς, Amy Schumer, Regina Hall και Wanda Sykes.

Η στιγμή της 94ης τελετής απονομής, που συζητήθηκε όσο καμία άλλη, ήταν όταν ο νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, Will Smith, προσβλήθηκε με ένα αστείο του Chris Rock και τον χαστούκισε στη σκηνή. Το σκηνικό κατάφερε να μονοπωλήσει τα μέσα ενημέρωσης, τα social media και να προβληματίζει πολλούς.

Μπορεί ο Smith να ζήτησε συγγνώμη μέσα από τον ευχαριστήριο λόγο για το βραβείο του, ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που θορυβήθηκαν από την κίνησή του. Και όπως ήταν επόμενο, το Hollywood έλαβε θέση. Με τη Sophia Bush να γράφει σε tweet της:

«Η βία δεν είναι εντάξει. Η επίθεση δεν είναι ποτέ απάντηση. Επίσης; Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Chris χλευάζει την Jada στη σκηνή των Όσκαρ και απόψε επέλεξε την αλωπεκία της. Το να χτυπάς την αυτοάνοση ασθένεια κάποιου είναι λάθος. Το να το κάνεις επίτηδες είναι σκληρό. Και οι δύο χρειάζονται μια ανάσα»

Η Kathy Griffin μέσα από ανάρτησή της γράφει:

«Επιτρέψτε μου να πω κάτι, είναι πολύ κακή πρακτική να ανεβαίνεις στη σκηνή και να επιτίθεσαι σωματικά σε έναν κωμικό. Τώρα πρέπει όλοι να ανησυχούμε για το ποιος θέλει να είναι ο επόμενος Will Smith σε comedy clubs και θέατρα»

Από την άλλη, κάποιοι το πήραν αρκετά πιο χαλαρά και φάνηκε να έκαναν χιούμορ με το χάος και τον ντόρο που δημιουργήθηκε στα Όσκαρ 2022.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που βρήκαν να παίρνει το σόου μία τροπή πιο σουρεαλιστική και σοκαριστική. Ο Lakeith Stanfield, ο Billy Eichner και ο Colman Domingo ήταν κάποιοι από αυτούς.

Όσκαρ 2022: Η αντίδραση του Chris Rock

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD), ανέφερε μέσω ανακοίνωσης πως ο Chris Rock δεν σκοπεύει να δώσει περισσότερη έκταση στο θέμα και δε θα καταθέσει μήνυση εναντίον του Will Smith για το περιστατικό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Οι ανακριτικές αρχές του LAPD ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό μεταξύ δύο ατόμων κατά τη διάρκεια των βραβείων Όσκαρ. Το περιστατικό αφορούσε ένα άτομο να χαστουκίζει ένα άλλο. Το άτομο που εμπλέκεται αρνήθηκε να υποβάλει καταγγελία στην αστυνομία. Εάν το εμπλεκόμενο μέρος επιθυμεί αστυνομική αναφορά σε μεταγενέστερη ημερομηνία, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες θα είναι διαθέσιμο»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;