Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στον «αέρα» της εκπομπής της για την αποβολή και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε
Ελένη Μενεγάκη: Τι είπε για την αποβολή που είχε πριν από αρκετά χρόνια;

Η εκπομπή «Ελένη» σήμερα Δευτέρα (28/3) αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του συζύγου της Κιάρα Φεράνι, Φέντεζ, ο οποίος προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στο πάγκρεας προέβη σε ένα σοβαρό χειρουργείο. Μετά το χειρουργείο δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες του από το νοσοκομείο, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ειδικότερα, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν για ένα διάσημο ζευγάρι να περνάει αυτή τη δύσκολη κατάσταη και να μπορεί και μοιράζεται στα social media τόσες πολλές προσωπικές λεπτομέρειες.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να φέρει ένα προσωπικό θέμα ως παράδειγμα αναφέροντας την αποβολή που είχε 17 χρόνια πριν.

«Σε αυτή τη φάση έχεις παραπάνω δύναμη και χρόνο να δώσεις στο να το μοιραστείς όλο αυτό μέσα στο Instagram ή λες για τις στιγμές που έχω μέσα στη μέρα μου να κάτσεις με τους γιατρούς; Εδώ φεύγεις μία εβδομάδα από τη δουλειά και λες θέλω να ηρεμήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναρωτιέμαι πώς μπορούν και το συνεχίζουν αυτό στη ζωή τους; Θα μου πεις περιμένει και ο κόσμος. Έχεις τη διάθεση, το σθένος, να δώσεις κι αυτό το κομμάτι; Δεν ξέρω…», ανέφερε η παρουσιάστρια αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εγώ θυμάμαι την περίοδο που είχα αποβάλει, 15-17 χρόνια πριν, δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν. Όταν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά, πάτησα στα πόδια μου. Το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα “τώρα θα το μοιραστώ” για να ξέρουν και κάποιες άλλες γυναίκες ότι δε συμβαίνει μόνο σε εκείνες. Όχι εκείνη τη στιγμή. Τότε, δεν μού περνούσε από το μυαλό».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;