Το 13ο Συνέδριο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών έρχεται φέτος στην Πάτρα
Το 13ο ΣΦΗΜΜΥ έρχεται στην Πάτρα το τριήμερο 15-16-17 Απριλίου 2022.

Το 13ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών έρχεται φέτος στην Πάτρα το τριήμερο 15-16-17 Απριλίου! Μετά από 3 χρόνια απουσίας των δια ζώσης events, προσφέρεται φέτος ένα υβριδικό συνέδριο, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευχέρεια να παρευρεθούν από κοντά ή να παρακολουθήσουν online στη περίπτωση που δεν μπορέσουν να έρθουν.

Στόχος του συνεδρίου είναι να συγκεντρώσει τους φοιτητές όλων των τμημάτων ΗΜΜΥ, αλλά και παρεμφερών κλάδων, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις προκλήσεις στην αγορά και να ανταλλάξουν γνώσεις και ιδέες.

Φέτος το συνέδριο μας θα διαθέτει πάνω από 25 καταξιωμένους ομιλητές ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και κάποιοι παγκοσμίου φήμης. Ενδεικτικά ονόματα είναι ο Μιχάλης Μπλέτσας που θα κάνει λόγο για τις τρέχουσες τάσεις της τεχνολογίας του ΗΜΜΥ, ο Γιώργος Γιαννάκης που θα αναφερθεί και στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του κλάδου Data Science, η Μαρία Γκαμπράνη που θα μας μιλήσει για Υπολογιστικές Μεθόδους στο Τομέα της Υγείας, και πολλοί άλλοι.

Εκτός των ομιλιών, πάνω από 10 workshops θα πραγματοποιηθούν με περιεχόμενο σε hard και soft skills από εταιρείες, φοιτητικές ομάδες, κ.α., ενώ οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρότζεκτ του διαγωνισμού μας preΣΦΗΜΜΥ που φέτος αφορά τις “πράσινες” τεχνολογίες καθώς και παρουσιάσεις εργασιών φοιτητών.

Βεβαίως, ούτε από το φετινό ΣΦΗΜΜΥ θα μπορούσε να λείψει το Career@sfhmmy, ένα event στο οποίο οι σύνεδροι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις εταιρειών αλλά και να μιλήσουν με τους ίδιους τους εκπροσώπους τους! Ένα event δικτύωσης που δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο χώρο εργασίας. Μεταξύ των πολλών χορηγών μας κάποιες ενδεικτικές εταιρείες που θα βρίσκονται εκεί είναι οι Accenture, ΑΔΜΗΕ, Oracle Academy, PwC, Schneider Electric, Deloitte, Agile Actors κ.ά.

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του συνεδρίου, τους ομιλητές και όλες τις δράσεις γενικότερα θα βρείτε στη συνέχεια, στο site, καθώς και στα social media.

Για να παρακολουθήσετε το ΣΦΗΜΜΥ 13 αρκεί να κάνετε ΔΩΡΕΆΝ την εγγραφή σας στη παρακάτω σελίδα:

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα social media του συνεδρίου:

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;