Apple: iPhone με μηνιαία συνδρομή - Τι σκέφτεται η εταιρεία
Η Apple εξετάζει τη μηνιαία συνδρομή αντί για την αγορά για τα iPhone.

Η Apple φέρνει αρκετές αλλαγές σε μία προσπάθειά της να προσεγγίσει ακόμα περισσότερους πελάτες. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία φαίνεται να αναζητά εναλλακτικές μεθόδους πώλησης.

Ένα σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει πως η Apple επεξεργάζεται μια νέα ιδέα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η κατοχή του τηλεφώνου της γνωστής εταιρείας θα γίνεται σαν την πληρωμή μηναίων χρεώσεων σε εφαρμογές. Η Apple Inc. φέρεται να εργάζεται σε μια συνδρομητική υπηρεσία για το iPhone και άλλα προϊόντα, που θα μπορούσε να κάνει την κατοχή συσκευής παρόμοια με την πληρωμή μηνιαίου τέλους σε app.

Έτσι, λοιπόν θα δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να πληρώνει μηνιαία ένα ποσό το οποίο θα διαχειρίζεται μέσω του Apple account του, αντί να πληρώνει εφάπαξ το νέο iPhone ή με δόσεις στην κάρτα του. Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα αυτή δυνατότητα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Το δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει πως οι πηγές του ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή η πρωτοβουλία δεν έχει ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η υπηρεσία αναμένεται να ενεργοποιηθεί στα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;