Survivor 5: Ο παίκτης που αποχώρησε, οι εντάσεις και η απρόοπτη μετακόμιση των ομάδων
Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 - Ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Ακόμη ένα «εκρηκτικό» επεισόδιο Survivor 5 προβλήθηκε χθες Τετάρτη (23/3) με μία αποχώρηση, εντάσεις και την… μετακόμιση δύο παικτών!

Ένα απρόοπτο που ανακοινώθηκε από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, ήταν το γεγονός πως οι δύο ομάδες έπρεπε να μετακομίσουν από τις καλύβες που έμεναν μέχρι στιγμής, διότι εμφανίστηκε ένα επικίνδυνο είδος φιδιού στα καταλύματα των ομάδων του Survivor.

Στη συνέχεια είδαμε πολλές εντάσεις στο χθεσινό επεισόδιο με τον Τάκη Καραγκούνια και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να έχουν μπει στο «στόχαστρο» συμπαικτών, συμπαικτριών και αντιπάλων για την αγενή συμπεριφορά τους και όχι μόνο.

Όσον αφορά τον Τάκη, όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που τέθηκε πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση. Αυτό του προκάλεσε εκνευρισμό κατά του Σπύρου Μαρτίκα, υποστηρίζοντας πως συνεργάζεται με τον Άρη Σοϊλέδη για να τον διώξουν από το παιχνίδι. Βέβαια, δεν έμεινε εκεί «ρίχνοντας» τα βέλη του προς όλους τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές του, επειδή δεν βοηθούν στις δουλειές και δεν μαζεύουν ξύλα. Επιπλέον, έκανε ειδική αναφορά στη Μυριέλλα Κουρεντή λέγοντας πως θέλει να φύγει από τον διαγωνισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Το δεύτερο πρόσωπο που μπήκε στο «στόχαστρο» ήταν η Ασημίνα. Μάλιστα, η Σοφιάνα δήλωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που βγάζει ανταγωνισμό προς εκείνη, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι και δεν είναι η μόνη που έχει «πέσει από τα σύννεφα» με τη συμπεριφορά της πρώην συμπαίκτριά της. Τη δική της εξήγηση έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία υποστήριξε ότι η Μυριέλλα Κουρεντή «βάζει λόγια» στην Ασημίνα. Από την άλλη πλευρά ο Απόστολος Ρουβάς συμβούλεψε την Ασημίνα να κρατήσει μια ουδέτερη στάση.

Και μετά από όλες τις εντάσεις και τους δύο παίκτες που μπήκαν στο «στόχαστρο» των υπολοίπων ήρθε η στιγμή της αποχώρησης. Οι παίκτες και η παίκτρια που ήταν υποψήφιοι και υποψήφια προς αποχώρηση ήταν οι εξής: ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μυριέλλα Κουρεντή. Το κοινό απεφάνθη και τελικά ο τραυματίας Ανδρέας Ματθαιακάκης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τον Γιώργο Λιανό:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;