MasterChef 6: Ποιοι είναι οι δύο νέοι αρχηγοί των ομάδων;
MasterChef 6: Οι αλλαγές που ήρθαν στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής - Οι νέοι αρχηγοί των ομάδων

Χθες Τετάρτη (23/3) παρακολουθήσαμε ακόμη ένα επεισόδιο MasterChef 6όπου οι παίκτες και οι παίκτριες που έχουν απομείνει στον διαγωνισμό διαγωνίστηκαν σε μία ακόμη ομαδική δοκιμασία για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, οι 13 παίκτριες και παίκτες που απέμειναν στον διαγωνισμό έπρεπε να μαγειρέψουν ένα πλήρες γεύμα που θα περιλαμβάνει σούπα, σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό, το οποίο προσφέρθηκε σε 100 άτομα, που έχουν ανάγκη, μέσω του δικτύου του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες.

Πριν όμως ξεκινήσει η χθεσινή δοκιμασία έπρεπε να «ανακηρυχθούν» οι δύο νέοι αρχηγοί των ομάδω, αφού ο Μπόμπαινας που ήταν αρχηγός των «Μπλε» αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή (18/3) και ο Γρηγόρης που ήταν αρχηγός των «Κόκκινων» αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης (22/3).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η «κόκκινη» Ελπίδα Μουρφούλη ούσα νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας είχε κάποια πλεονεκτήματα, τα οποία της ανακοινώθηκαν από τον κριτή και σεφ Πάνο Ιωαννίδη. Συγκεκριμένα, η παίκτρια μπορούσε είτε να επιλέξει τον αρχηγό της ομάδας της, είτε να ανταλλάξει κάποιον από τους συμπαίκτες της με την αντίπαλη ομάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)


Τελικά, αποφάσισε να μπει αρχηγός η ίδια ορίζοντας ως υπαρχηγό της ομάδας τον Μάριο και δεν προχώρησε σε καμία ανταλλαγή. Έτσι, στη συνέχεια ζητήθηκε από τους «Μπλε» να ορίσουν τον δικό τους αρχηγό και αυτοί όρισαν ως νέο τους αρχηγό τον Νικήτα.

Ο Νικήτας μάλιστα μετά την απόφαση της ομάδας του δήλωσε:

«Για εμένα είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα το να σε θέλει η ομάδα για αρχηγό, από το να βγω μπροστά και να πω θέλω να γίνω αρχηγός. Τα πράγματα λειτουργούν καλύτερα έτσι. Με το να θέλει η ομάδα τον ίδιο αρχηγό δουλεύουν όλοι για τον αρχηγό κι αυτός για εκείνον».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;