MasterChef 6 - Γρηγόρης: Αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε να πει το όνομα της Φανής
MasterChef 6: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο ο Γρηγόρης δεν ήθελε να πει την Φανή με το όνομά της.

Προς μεγάλη έκπληξη πολλών που τον θεωρούσαν ένα από τα μεγάλα φαβορί του MasterChef 6ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης (22/3) λίγο πριν την τελική δεκάδα αφήνοντας μάλιστα την ομάδα του, τους «Κόκκινους» χωρίς αρχηγό.

Έτσι, χθες Τετάρτη (23/3) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο φετινό MasterChef. Μάλιστα, ο Γρηγόρης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον λόγο για τον οποίο αρχικά δεν ήθελε να πει το όνομα της Φανής δημιουργώντας μάλιστα μία κόντρα μεταξύ τους.

Αποκαλώντας την Φανή για πρώτη φορά Φανούλα ο Γρηγόρης αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είχε εκνευριστεί μαζί της στα πρώτα επεισόδια του MasterChef 6 και δεν ήθελε καν να την αποκαλέσει με το όνομά της.

«Για να πω την αλήθεια, στην αρχή είχε γίνει ένα μπέρδεμα στο πλυντήριο του σπιτιού και μού χάλασε δύο ρούχα. Αυτό έγινε στην ουσία. Έβαλα πλυντήριο και ανάμεσα στα δικά μου ρούχα, είχαν μπλεχτεί και κάποια της Φανής και μετά από το στεγνωτήριο βγήκαν…μπλε. Όλα έγιναν για ένα t-shirt», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Επιπλέον, μιλώντας για την αποχώρησή του ο Γρηγόρης δήλωσε:

«Είμαι λίγο στενοχωρημένος που έφυγα χθες και άφησα τα παιδιά. Με τους Μπλε έχω πολύ καλές σχέσεις, αλλά οι δικοί μου είναι οι Κόκκινοι. Ο Μάριος είναι αδερφός. Ήταν αρκετά δύσκολη η δοκιμασία, πολύ καλό το πιάτο του σεφ. Μπερδεύτηκα λίγο με τα υλικά. Μπορεί να ήταν νωρίς αλλά μπέρδεψα τα υλικά. Ήταν πολύ σοβαρό. Ήταν δύσκολο. Μού έφυγε μεγάλη ποσότητα από το σούκρο. Γενικά ήμουν ψιλόdown μετά την ομαδική δοκιμασία. Δεν είχα καμία επαφή με την πολίτικη κουζίνα. Κάποια στιγμή θα μάθω να την μαγειρεύω…».

Όσον αφορά τον Μπόμπαινα που αποχώρησε στο επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής (18/3) και δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δημόσια εμφάνιση, ο Γρηγόρης ανέφερε τα εξής:

 «Ο Μπόμπαινας είναι μεγάλη ιστορία. Είχα καταλάβει λίγο τη φάση του, ότι κάνει το κομμάτι του. Κάναμε παρέα αλλά μέχρι εκεί. Φίλοι-φίλοι αλλά η δουλειά, δουλειά. Την ημέρα με τις βαλίτσες μας πρόσβαλλε όλους. Επειδή έχω διαβάσει κάτι σχόλια, ο Μπόμπαινας είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορεί αυτό να είναι ένα κομμάτι στρατηγικής. Από τη βαλίτσα και μετά με είχε ενοχλήσει η συμπεριφορά του». 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1