Τριαντάφυλλος: «Όταν πήγα στο Survivor, ο γιος μου νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα»
Τριαντάφυλλος: Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σύζυγό του και την αντίδραση του γιου του όταν πήγε στο Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor 4 Τριαντάφυλλος φιλοξενήθηκε σήμερα Τετάρτη (23/3) στην εκπομπή «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με τρυφερότητα στη σύζυγό του και περιέγραψε την αντίδραση του γιου τους μόλις επέστρεψε από το Survivor.

Όσον αφορά τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί εδώ και 15 χρόνια, ο Τριαντάφυλλος μίλησε με μεγάλη τρυφερότητα δηλώνοντας πως είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafillos Xatzinikolaou (@triantafillos_xatzinikolaou)

«Είμαστε 15 χρόνια μαζί. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μεγαλώνει πολύ ωραία τον γιο μας Νικόλα, και είναι ηρωίδα για μένα. Έχει το ιατρείο, ξυπνάει πρωί. Την αγαπάει ο κόσμος γιατί τους προσέχει. Βασικά είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτή τη γυναίκα. Είμαι πολύ καλά», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την απουσία του στο Survivor λέγοντας:

«Δεν πέρασε καθόλου καλά όσο βρισκόμουν στο Survivor. Έλειπα 6,5 μήνες και κανείς δεν το περίμενε. Ήταν δύσκολο γι’ αυτήν».

Στη συνέχεια και σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, μιλώντας για τη σύζυγό του ο Τριαντάφυλλος δήλωσε:

«Μού τη λέει συνέχεια. Το γουστάρω που με βάζει στη θέση μου. Ξέρεις τι είναι μετά από 15 χρόνια να ‘σαι ερωτευμένος; Εγώ είμαι ακόμα, εκείνη δεν ξέρω αν είναι».

Επιπλέον, ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο λόγω της συμμετοχής του στο Survivor και την αντίδραση του γιου του, ο οποίος νόμιζε πως τον εγκατέλειψε.

«Την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, με περίμενε και η αγκαλιά που μού έδωσε ήταν… πώς να στο πω; Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά. Το παιδί νόμιζε ότι τον άφησα. Νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα. Πήγαμε σε ειδικό. Είναι μικρός, τώρα γίνεται 6 ετών», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος εξηγώντας στη συνέχεια: «Όταν έφυγα του εξήγησα ότι πάω σε μια παραλία εδώ δίπλα, απλά δεν θα μπορώ να έρχομαι».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;