Δήμητρα Ματσούκα: «Στην τηλεόραση κατάλαβα ότι σε καθορίζει η εμφάνιση»
Δήμητρα Ματσούκα: Βρέθηκε στην «Κυψέλη» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης χθες Τετάρτη (23/3) στην εκπομπή «Κυψέλη» όπου βρέθηκε καλεσμένη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην κάνει παιδιά, τα παιδικά της χρόνια και την κατάσταση που επικρατεί σε κάποια επαγγέλματα, όπως η υποκριτική.

Μιλώντας για την εμφάνισή της και τον τρόπο με τον οποίο επηρέασε τα παιδικά της χρόνια, η Δήμητρα Ματσούκα είπε:

«Δεν με καθόρισε ποτέ το αν ήμουν όμορφο κορίτσι. Στο σχολείο, με καθόρισε η διάθεσή μου να είμαι μία άριστη μαθήτρια. Δεν το είχαμε ποτέ στην παρέα μας αυτό, όλοι ωραίοι ήμασταν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official)

Ωστόσο, η ηθοποιός θέλησε να τονίσει πως η εμφάνισή της ήταν κάτι που τη βοήθησε αρκετά στην τηλεοπτική της καριέρα της.

«Στην τηλεόραση κατάλαβα ότι σε καθορίζει η εμφάνιση. Αν είσαι πιο συμπαθητική, παίρνεις πιο γρήγορα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο», δήλωσε και πρόσθεσε για τον εαυτό της πως «είναι αρκετά αγαθή, σε σημείο που ίσως φαίνεται αφελής». Παρ’ όλα αυτά δήλωσε είναι πολύ παρατηρητική όπως λέει, και δεν της ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official)

«Είχα πει πως αν ήθελα ένα παιδί, θα είχε βρεθεί ένα κορόιδο και θα το είχα κάνει μαζί του. Το είπα έτσι, πιο πολύ, γιατί ήθελα να βρω μια πιο χαριτωμένη διατύπωση. Το να μην έχω κάνει παιδί, εφ’ όσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, σημαίνει πως δεν ήθελα. Γιατί, αν το ήθελα, δεν θα είχα βρει έναν άνθρωπο να το κάνω; Για όλους υπάρχει ένας άνθρωπος, για εμένα δεν θα υπήρχε; Δεν μπορεί. Όλες οι γυναίκες που ήθελαν έναν πατέρα για το παιδί τους, βρήκαν. Μπορεί βέβαια, να ήμουν και τυχερή και να μην βρέθηκα ποτέ στην συνθήκη που να μου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη», δήλωσε η ηθοποιός σχετικά με την απόφασή της να μην γίνει μητέρα.

Επιπλέον, η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στις σκέψεις που κάνει πλέον για διάφορα επαγγέλματα μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η υποκριτική.

«Έχω μια πολύ ισχυρή δεύτερη σκέψη για τα πράγματα. Παρατηρώ τη φαιδρότητα, τη γελοιότητα που υπάρχει σε επαγγέλματα όπως τα δικά μας και παρασύρεσαι γιατί ο ναρκισσισμός είναι στην ανθρώπινη φύση πόσο μάλλον σε δουλειές όπως αυτές που κάνουμε εμείς. Προσπαθώ όσο μπορώ να διαχωρίζω τη θέση μου», ανέφερε αρχικά για τις φειδωλές συνεντεύξεις της και πρόσθεσε: «Το να είσαι φειδωλός στις τηλεοπτικές εμφανίσεις έχει μια σημασία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official)

Τέλος, η ίδια μίλησε για το ανιψάκι της που ήρθε προσφάτως στον κόσμο ως εξής:

«Είναι η φορά στη ζωή μου που έχω συγκινηθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Είναι μεγάλη ευτυχία ένα παιδί σε μια οικογένεια και όλα είναι διαφορετικά. Λόγω covid δε μπορούσαμε να είμαστε με τη Μαρία. Έβλεπα τα βίντεο που μου έστελνε ο άντρας της. Είμαι πολύ δεμένη με την αδερφή μου και πάντα τη βλέπω σαν μικρό παιδί. Τον είδα μετά από ένα μήνα. Ένιωσα πολύ μεγάλη συγκίνηση. Είναι το θαύμα της αθωότητας. Φοβόμουν πάρα πολύ όταν τον άγγιξα, δεν είχα καμία εμπειρία».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;