Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: «Ήμασταν πολύ διαφορετικοί»
Η Τζένη Θεωνά μίλησε για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, τον γιό της και την πορεία της στην υποκριτική.

Η ηθοποιός Τζένη Θεωνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The2NIght Show», το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, τη σχέση της με τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και για τον γιό τους Αρίωνα.

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της και δήλωσε:

 «Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας. Είναι τριών ετών τώρα. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει και συνέχεια είναι μια έκπληξη κι όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αλλά και στη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως η σχέση τους έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια. Όπως δήλωσε η Τζένη Θεωνά:

 «Το αλατοπίπερο δεν λείπει από αυτή τη σχέση. Αυτό που απολαμβάνω είναι ότι πια αισθανόμαστε και οι δύο ασφάλεια, με γοητεία και επιθυμία, παρόλο που συχνά βρισκόμαστε μακριά λόγω δουλειάς.

Είμαστε επτά χρόνια μαζί, εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας. Βλέπω μεγάλη εξέλιξη σε μένα και στον Δήμο και κάπως με συγκινεί το γεγονός από μόνο του. Δύο άνθρωποι, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, αποφάσισαν για επτά χρόνια να είναι μαζί. Τα πράγματα, να υποκύψεις και να ξεφύγεις, είναι πάρα πολύ εύκολο.

Ήμασταν πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε και με πολλές συγκρούσεις. Χαίρομαι γιατί αυτό που έχει μείνει είναι πως σε όλες πλέον τις εκπομπές μιλάω πάρα πολύ για τον Δήμο»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;