MasterChef 6: Οι παίκτες που απογοήτευσαν τους κριτές και βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση
Οι παίκτες του MasterChef 6 που δεν κατάφεραν να πετύχουν το ζητούμενο και αναδείχθηκαν υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ο διαγωνισμός του MasterChef 6 συνεχίζεται με τους 14 διαγωνιζόμενους να διεκδικούν τον τίτλο του παιχνιδιού. Στο επεισόδιο της Τρίτης, όμως, ένα Τεστ Δημιουργικότητας έφερε τα πάνω κάτω και δυσκόλεψε αρκετούς παίκτες. Ποιοι ήταν αυτοί που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Νέα εβδομάδα και οι διαγωνιζόμενοι χρειάστηκε να ταξιδέψουν λίγο πιο ανατολικά και να ανακαλύψουν τις επιρροές, που έχει η ελληνική κουζίνα από τη μικρασιατική και γενικά την ανατολική μαγειρική. Οι τρεις κριτές του ριάλιτι του STAR Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 6 τη δασκάλα μαγειρικής και ιστορικό Γεωργία Κοφινά, η οποία επέλεξε τα υλικά που χρησιμοποίησαν οι διαγωνιζόμενοι στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Νικητής αναδείχθηκε ο Νικήτας Μπατσικούρας. Ο παίκτης μοίρασε, στη συνέχεια, πιάτα και χρόνους στους συμπαίκτες του. Για ορισμένους η δοκιμασία αυτή αποδείχθηκε αρκετά δύσκολη, καθώς το αποτέλεσμα των πιάτων τους δεν ήταν γευστικό και δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να πετύχουν το ζητούμενο.

Τελικά, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ. Μένει να δούμε αν ο Γιάννος Σδούγκας θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας του για να σώσει κάποιον από τους συμπαίκτες του.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;