Κλέλια Ρένεση:
Κλέλια Ρένεση: "Μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Είμαι σίγουρη πως μπορούμε. Είναι υποχρέωσή μας να το καταφέρουμε. Εμάς μόνο έχουμε".

Για άλλη μία φορά η Κλέλια Ρένεση βρίσκει διέξοδο στα social media για να μπορέσει να εκφράσει τις σκέψεις της για τα γεγονότα της επικαιρότητας και να παροτρύνει τον κόσμο να προβληματιστεί.

Έτσι, με νέα της ανάρτηση στο Facebook, η ηθοποιός καλεί σε “ένωση κόντρα σε ό,τι μας διχάζει και ό,τι μας υποδουλώνει“.

Κλέλια Ρένεση: Αναλυτικά η νέα της ανάρτηση

Καλοί μου άνθρωποι, πείτε μου ότι δεν χρειάζεται να φτάσουμε στην απόλυτη εξαθλίωση για να συσπειρωθούμε..
Αριστεροί- Δεξιοί
Εμβολιασμένοι- ανεμβολίαστοι
Όχι στο δημοψήφισμα- ναι στο δημοψήφισμα
Όχι στη συμφωνία των Πρεσπών- ναι στην συμφωνία των Πρεσπών
Με τον Πούτιν- Με τον Μπάιντεν
Όχι στον πόλεμο της Ρωσίας- όχι στον πόλεμο του ΝΑΤΟ
Ολυμπιακοί – Παναθηναϊκοί
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ Κ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ.
Απ’ την επόμενη επιδότηση, το επόμενο επίδομα, την επόμενη δόση εμβολίου, από το αν κλείσει η στρόφιγγα του γείτονα, από τα πάντα. Έχουν ξεπουλήσει τη χώρα και την έχουν μοιράσει μέρα μεσημέρι χωρίς να έχουμε περιθώριο αντίδρασης. Η βενζίνη έχει φτάσει στον Θεό και δεν ανοίγει ρουθούνι! Ιδιωτικοποιούν τις πιο απαραίτητες υποδομές για την επιβίωση μας και μετά νίπτουν τας χείρας τους.
Μας χλεβάζουν λέγοντας μας ότι φταίνε τα ψυχολογικά μας που δεν καταναλώνουμε ρεύμα κ θέρμανση. Μας λένε ότι έχουμε υψηλό επίπεδο διαβίωσης, υπονοώντας ότι έχει κι άλλο χωρο για να ρουφήξει το κράτος.
Κι όλα αυτά τα εισπράττουμε ως κανονικότητα. Οι ειδήσεις μας εκπαιδεύουν ώστε να γίνουμε φρόνιμοι θεατές της εξαθλίωσης μας, κ να λέμε κ δόξα τον Θεό που ακόμα υπάρχουμε… το ΕΣΥ το έχουν διαλύσει, σε θέλουν πελάτη άλλου , στα γωνιακά μαγαζιά τους. Την αγροτική τάξη την κατεδάφισαν για να κάνουμε αλισβερίσια με τους ξένους φίλους μας. Τους έκαναν ικέτες επιδομάτων κ επιδοτήσεων.
Είμαστε η πιο νοθρή κ μουδιασμένη παρέα που γνώρισε ποτέ ο τόπος αυτός. Κι αυτό βέβαια γιατί ποτέ δεν γίναμε «παρέα» και κάνουν ό, τι περνάει απ’ το χέρι τους για να μας αποπροσανατολίζουν με διχασμούς..

Όλα τα καλά παιδιά έκοψαν τη γλώσσα τους για να μην βρουν μπελά.
Δεν είναι η υποταγή ο μόνος τρόπος να πορευτεί ένας πολίτης. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην γίνεις ποτέ πολίτης , παρά ένα νούμερο στο καρνέ τους.
Μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Είμαι σίγουρη πως μπορούμε. Είναι υποχρέωσή μας να το καταφέρουμε. Εμάς μόνο έχουμε“.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1