Τι θα γίνει με το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους
Η κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού φέρνει εξελίξεις και στο πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

Πιθανή είναι η κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, παρά το γεγονός ότι κάποιοι επιστήμονες όπως ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, είναι αντίθετοι.

Η κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού φέρνει εξελίξεις και στο πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές για την επιβολή του προστίμου.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα εάν η προσωρινή κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού θα μπορούσε να οδηγήσει και σε προσωρινή κατάργηση του προστίμου, ο κ. Θεμιστοκλέους απάντησε στον ΣΚΑΪ ως εξής:

«Όλα αυτά εξετάζονται αυτή τη στιγμή. Το διοικητικό πρόστιμο είναι κάτι, το οποίο απέδωσε και συνεχίζει να αποδίδει, γιατί – έστω και πολύ χαμηλά ραντεβού, αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε να παίρνουμε και ραντεβού πρώτης δόσης. Όλα αυτά συνεκτιμώνται. Ο κύριος σκοπός όλων μας (…) είναι να επιστρέψουμε πλήρως σε μια κανονικότητα, αλλά αυτό είναι πολύ πρόωρο για να τεθεί από τώρα», ανέφερε ο κ. Θεμιστοκλέους, τονίζοντας ότι το ζητούμενο είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1