Δίκη Τοπαλούδη: Ξεκινάει σήμερα μετά από τρεις διακοπές χωρίς τους γονείς της
Ξεκινάει εκ νέου, μετά από αλλεπάλληλες διακοπές, η δίκη Τοπαλούδη και αναμένεται να μπει στην ουσία με τους πρώτους μάρτυρες να ανεβαίνουν στο βήμα.

Σε μία ακόμα προσπάθεια να ξεκινήσει η δίκη Τοπαλούδη θα προχωρήσει το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας. Σήμερα, Δευτέρα 21 Μαρτίου, αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι η αποδεικτική διαδικασία για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σήμερα, μετά από τις αλλεπάλληλες διακοπές η δίκη, αναμένεται να μπει στην ουσία της με τους πρώτους μάρτυρες να ανεβαίνουν στο βήμα. Ωστόσο, οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη δε θα παραβρεθούν στο δικαστήριο.

Δίκη Τοπαλούδη: Γιατί δε θα παραβρεθούν οι γονείς της

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη είχε προγραμματιστεί να είναι οι πρώτοι που θα καταθέσουν. Ωστόσο, μετά από αίτημα τους αυτό θα γίνει στις 28 Μαρτίου.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου ζήτησαν από το δικαστήριο να μην παραστούν στην σημερινή συνεδρίαση επικαλούμενοι την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί από τις συνεχείς διακοπές της δίκης είτε εξαιτίας του κοροναϊού, είτε εξαιτίας της παραίτησης του συνηγόρους του κατηγορούμενου, Αλβανικής καταγωγής, και την προσπάθεια διορισμού τριών νέων που για πολλές ώρες «μπλόκαρε» την διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας μετά τον άλλον οι δικηγόροι αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τον κατηγορούμενο επικαλούμενοι λόγους ηθικής τάξεως.

Μετά από πολύωρες προσπάθειες δυο νέοι δικηγόροι δέχτηκαν να υπερασπιστούν τον κατηγορούμενο και να τον εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο νεαρός έχει επιλέξει να παραμείνει στη φυλακή και να μην καθίσει στο εδώλιο. Αντίθετα, ο Ροδίτης συγκατηγορούμενος του βρέθηκε στο δικαστήριο σε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις και όταν κλήθηκε από το δικαστήριο έδωσε το στίγμα της υπερασπιστικής του γραμμής αρνούμενος τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Δίκη Τοπαλούδη: Ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων

Εάν δεν υπάρξει εκ νέου άλλο κώλυμα από την πλευρά της υπεράσπισης, η δίκη θα ξεκινήσει με καταθέσεις μαρτύρων. Καθώς οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, θα καταθέσουν στις 28 Μαρτίου, δεν αποκλείεται σήμερα, να καταθέσουν υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος οι οποίοι πήραν μέρος στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζουμε ότι η δίκη σε δεύτερο βαθμό ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου. Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι, ένας Ροδίτης και ένας φίλος του αλβανικής καταγωγής πρωτόδικα έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της φοιτήτριας συν δέκα πέντε χρόνια για το βιασμό.

Πηγή cover photo & φωτογραφιών: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;