Ο David Beckham παραχωρεί τον λογαριασμό του στο Instagram σε παιδίατρο από την Ουκρανία που εργάζεται στο Χάρκοβο
Ο David Beckham, σε μία κίνηση ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τον πόλεμο στην Ουκρανία, παραχώρησε το Instagram του σε παιδίατρο που ζει και εργάζεται στο Χάρκοβο.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει κινητοποιήσει πολίτες από όλες τις γωνίες του πλανήτη να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν τους πολίτες αυτής της χώρας, αλλά και να βάλουν ένα φράγμα στην παραπληροφόρηση. Για να βοηθήσει σε αυτό, ο David Beckham παραχώρησε τον λογαριασμό του στο Instagram στην dr. Iryra, μία παιδίατρο η οποία ζει και εργάζεται στο Χάρκοβο της Ουκρανίας.

Η γιατρός δείχνει στους 71,5 εκατ. followers του ποδοσφαιριστή πως ζουν οι έγκυες και τα νεογέννητα όλη αυτή την περίοδο του πολέμο. Η γιατρός μοιράστηκε εικόνες από τα καταφύγια στο Χάρκοβο και άλλο παρόμοιο υλικό.

Ο David Beckham παραχώρησε σε μια Ουκρανή γιατρό τον λογαριασμό του στο Instagram, τον οποίο ακολουθούν 71,5 εκατομμύρια χρήστες, για να δείξει με τον πιο ρεαλισιτκό τρόπο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γιατροί και νοσηλευτές στα αυτοσχέδια νοσοκομεία της Ουκρανίας. Ο πρεσβευτής της UNICEF και διάσημος ποδοσφαιριστής παρέδωσε το Instagram του στην Dr. Iryna, η οποία είναι επικεφαλής ενός περιγεννητικού κέντρου στο Χάρκοβο. Μέσα από αυτή την κίνηση, ο ποδοσφαιριστής θέλησε να δείξει στους ακόλουθούς του τη ζοφερή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Ουκρανίας σε καθημερινή βάση. Επίσης, ενθαρρύνει τις δωρεές προς την χώρα που δέχεται επίθεση από τη Ρωσία.

Τα βίντεο και οι εικόνες που μοιράστηκε η γιατρός από τον λογαριασμό του David Beckhma δείχνουν νεογέννητα μωρά και ασθενείς να νοσηλεύονται σε ένα υπόγειο. Εκείνη την ώρα, η παιδίατρος και αναισθησιολόγος με το όνομα Iryna αλλά και άλλοι συνάδελφοί της βοηθούν τις εγκύους να γεννήσουν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες με ασφάλεια.

Μιλώντας σε ένα βίντεο στο Instagram, ο Beckham δήλωσε:

«Γεια σε όλους, παραδίδω το Instagram μου στην Iryna, την επικεφαλής του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας όπου βοηθά εγκύους να γεννήσουν με ασφάλεια. Χάρη στις δωρεές σας, οι γεννήτριες οξυγόνου που έχουν φτάσει εδώ βοηθούν τα νεογέννητα να επιβιώσουν κάτω από φρικτές συνθήκες»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;