Heineken Silver: Δοκιμάσαμε την πρώτη virtual μπίρα που ζυθοποιείται στο Metaverse
Το neolaia.gr επισκέφτηκε το ψηφιακό περιβάλλον της Heineken στο Metaverse για να παρακολουθήσει το λανσάρισμα της Heineken Silver - Η εμπειρία μας από την εντυπωσιακή πλοήγηση στο Virtual Heineken® Silver Brewery

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 και η Heineken® παρουσίασε τη Heineken Silver, την πρώτη, ολοκαίνουργια virtual μπίρα της, αποκλειστικά στο virtual ζυθοποιείο της Heineken®, μέσα από τη συναρπαστική ψηφιακή πλατφόρμα, Decentraland.

Το neolaia.gr, αφού έφτιαξε το δικό του avatar ώστε να κάνει join στο πρωτοποριακό, εξ’ ολοκλήρου ψηφιακό event, πλοηγήθηκε στο περιβάλλον της Heineken στο Metaverse, μέσα και έξω από το virtual ζυθοποιείο, στο οποίο παρουσιάστηκε η νέα Heineken Silver, μία έξτρα δροσιστική και απολαυστική lager μπίρα με μοναδική γεύση.

Το avatar που δημιούργησε το neolaia.gr έξω από το μεγαλοπρεπές, virtual ζυθοποιείο της Heineken όπου παρουσιάστηκε η νέα Heineken Silver.

Άλλωστε, η ασυμβίβαστη ποιότητα της Heineken® στον πραγματικό κόσμο, έχει τελειοποιηθεί μέσα από δεκαετίες καινοτομίας στη ζυθοποιία. Τώρα, η ίδια εξειδίκευση που έκανε τη Heineken παγκοσμίως γνωστή, προχωρά σε έναν υψηλής τεχνολογίας μετασχηματισμό, κατακτώντας τον συναρπαστικό κόσμο του metaverse, ένα pixel τη φορά. Η Heineken είχε πάντα πάθος για τα φυσικά συστατικά, αλλά στο metaverse όλα κινούνται γύρω από τα καλύτερα, 100% ψηφιακά υλικά.

Επισκεφτήκαμε το περιβάλλον της Heineken στο Metaverse.

Η μοναδική A-Yeast μαγιά, που συνήθως παρασκευάζεται σε οριζόντιες δεξαμενές, αντικαθίσταται πλέον με A-Pixels. Ξεχάστε τον λυκίσκο που συλλέγεται στα χωράφια, αφού η virtual Heineken® Silver παρασκευάζεται με Binary Coded Hops που καλλιεργείται από αυτοματοποιημένους, NPC αγρότες. Φυσικά, η όλη διαδικασία της virtual ζυθοποίησης, επιβλέπεται αποκλειστικά από εικονικούς ζυθοποιούς, δηλαδή ψηφιοποιημένους αντικαταστάτες των περίφημων ζυθοποιών της Heineken®.

Ένας από τους Lab scientists στο virtual ζυθοποιείο της Heineken.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνδυάστηκαν για να αναπτύξουν μία μοναδική μπίρα, την οποία είχαμε τη χαρά να εξερευνήσουμε, κάνοντας βόλτες στον εικονικό κόσμο του Decentraland, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μέσα από την περιήγηση στο virtual ζυθοποιείο της Heineken® στο Decentraland, ανακαλύψαμε πώς φτιάχνεται η μπίρα σε δευτερόλεπτα, απολαύσαμε virtual snacks και συνομιλήσαμε με τους πρεσβευτές της Heineken®, ανάμεσά τους και ο Thierry Henry.

 

Η Heineken Silver διαφέρει από τις υπόλοιπες μπίρες, καθώς ψύχεται κατά την ωρίμανση στον -1°C, για τουλάχιστον 3 ημέρες. ​Αυτή η διαδικασία ζυθοποίησης της χαρίζει μία έξτρα δροσιστική γεύση και μια ευχάριστα απαλή επίγευση, με 4% αλκοόλ.

Ο Bram Westenbrink, Global Head του Heineken® Brand, δήλωσε ότι: «Στη Heineken®, πιστεύουμε ότι η σύνδεση με τους ανθρώπους είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη ύπαρξη και γνωρίζουμε ότι το metaverse φέρνει τους ανθρώπους κοντά, με ανάλαφρο και συναρπαστικό τρόπο. Δεν είναι ωστόσο, το καλύτερο μέρος για να δοκιμάσετε μια νέα μπίρα. Η νέα μας virtual μπίρα, η Heineken® Silver είναι ένα ειρωνικό αστείο. Είναι μια συνειδητή ιδέα που διακωμωδεί εμάς και πολλές άλλες μάρκες που βρίσκονται στο metaverse με προϊόντα που απολαμβάνουμε καλύτερα στον πραγματικό κόσμο. Προς το παρόν, δεν μπορείτε να δοκιμάσετε pixels και bytes. Θέλουμε, λοιπόν, να τονίσουμε το οξύμωρο και να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι τίποτα δεν ξεπερνά τη γεύση μιας δροσιστικής μπίρας στον πραγματικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της νέας virtual Heineken® Silver».

Για να προσθέσει περισσότερο ενδιαφέρον στο metaverse και στη virtual Heineken® Silver, η Heineken® συνεργάστηκε με τον Ισπανό αυτοδίδακτο street artist, J. Demsky, ο οποίος βοήθησε στον σχεδιασμό τμημάτων του virtual περιβάλλοντος της Heineken® Silver.

Για να ανακαλύψετε το εμπνευσμένο από τον J. Demsky εικονικό περιβάλλον της Heineken® Silver και να απολαύσετε τα ατελείωτα αποθέματα της νέας virtual μπίρας της Heineken®, επισκεφτείτε το link εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;