Τάκης Ζαχαράτος: «Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτάζει σα να είσαι άγνωστος»
Τάκης Ζαχαράτος: Τα συγκινητικά του λόγια για την απώλεια του πατέρα του.

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» σήμερα Τετάρτη (16/3), όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με τα τρυφερότητας στον πατέρα του τον οποίο έχει χάσει.

Μιλώντας για βράδυ πριν τον θάνατο του πατέρα του ο Τάκης Ζαχαράτος εξομολογήθηκε τα εξής:

«Το προηγούμενο βράδυ το αισθάνθηκα, πετάχτηκα στον ύπνο μου και ένιωσα ότι κάτι θα συμβεί. Μόλις με πήρε τηλέφωνο η αδελφή μου, το ήξερα».

«Έζησα κάτι τόσο μοναδικό που μού λένε συλλυπητήρια, τα οποία βεβαίως τα δέχομαι, αλλά είναι μεγάλη η αγάπη μου για όσα αυτός ο άνθρωπος με δίδαξε που η τελετή ήταν μια γιορτή αγάπης. Περιμέναμε να φύγει. Ήταν άρρωστος καιρό και είχε μια φθίνουσα πορεία. Είχε αρχίσει το αλτσχάιμερ τα τελευταία δυο-τρία χρόνια και άλλες φορές μας θυμόταν και άλλες όχι», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας για την υγεία του πατέρα του προς το τέλος της ζωής του.

«Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτάζει σα να είσαι άγνωστος. Δηλαδή θέλει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη για να το αντέξεις αυτό, να το βλέπεις. Κάθε φορά που πήγαινα στην Πάτρα δεν ήξερα αν θα με γνωρίσει και αυτό είναι πάρα πολύ σκληρό και φαντάζομαι πως είναι για τους ανθρώπους που το βιώνουν πολλά χρόνια. Ήταν πολύ σκληρό αυτό. Από την άλλη, σκεπτόμενος ότι αυτός ο άνθρωπος είδε δισέγγονο και τα παιδιά του τα αγαπούσε πολύ…», πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν έφυγε από το αλτσχάιμερ, αλλά από covid. Είχε κάνει και τα τρία εμβόλια αλλά έφυγε λόγω της μεγάλης ηλικίας και του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;