Πώς μπορείς να μεταφέρεις το soundtrack της ζωής σου παντού και για ώρες
Πάτα play στα αγαπημένα σου κομμάτια και άσε το HUAWEI Sound Joy να κάνει τα μαγικά του, όπως μόνο ένα κορυφαίο φορητό ηχείο ξέρει.

«Ποιο τραγούδι θα ήθελες να ακούγεται στη διαπασών κάθε φορά που μπαίνεις σε έναν χώρο με κόσμο;». Με λίγα λόγια δηλαδή: «Ποιο τραγούδι θα μπορούσε άνετα να γίνει το soundtrack της ζωής σου και να σε συνοδεύει όπου κι αν πηγαίνεις;». Αυτή την ερώτηση μου έκανε κάποιος, κάποτε, και μέχρι σήμερα δεν την έχω βγάλει από το μυαλό μου – απροσδιόριστο το γιατί. Μου έκανε εντύπωση κι έτσι αποφάσισα να την «ενσωματώσω» και στο δικό μου «ρεπερτόριο» πρωτότυπων ερωτήσεων ώστε να την εξαπολύω, με τη σειρά μου, όποτε ταιριάζει στην περίσταση. Οι απαντήσεις φυσικά ποικίλλουν σε ό,τι αφορά το είδος και την επικαιρότητα της μουσικής: Θα μπορούσε να είναι από «Το τανγκό της Νεφέλης», το «Spinning Away» των Brian Eno & John Cale, το «Viva la Vida» των Coldplay, μέχρι το «HIGHEST IN THE ROOM» του αγαπημένου Travis Scott και το «Praise the Lord» του Asap Rocky. Και πολλά ακόμη προφανώς, αλλά δεν υπάρχει χώρος για μια τόσο πολυσυλλεκτική λίστα…

Μέχρι, λοιπόν, να καταλήξω στα soundtrack που μου φτιάχνουν τη διάθεση ή με συγκινούν, κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το νέο, φορητό ηχείο HUAWEI Sound Joy με «ηχηρές» τεχνικές προδιαγραφές, προσφέροντας τον απόλυτα στερεοφωνικό και ποιοτικό ήχο που αναζητούσαμε για να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική, όπου κι αν είμαστε και για ώρες ολόκληρες. Κι επειδή η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, οπότε θέλουμε να ακούμε τα τραγούδια που μας ξεσηκώνουν πάντα και παντού, συγκεντρώσαμε παρακάτω τρεις ενδεικτικές περιστάσεις και υπο-περιστάσεις, στις οποίες το νέο ηχείο HUAWEI Sound Joy καθίσταται πιο απαραίτητο από ποτέ. Plus, είναι απίστευτα άνετο, αφού, όντας φορητό, μπορούμε να το παίρνουμε παντού μαζί μας.

Aπό το σαλόνι μέχρι… την παραλία και το πικ νικ

Το νέο φορητό ηχείο HUAWEI Sound Joy είναι τόσο ελαφρύ που δε θα ήταν απίθανο να το περάσεις για ένα μπουκάλι με νερό. Έχει κυλινδρικό σχήμα και ζυγίζει μόλις 680gr για να το παίρνεις πάντα και παντού μαζί σου!

Από εδώ και στο εξής, λίγο πριν βγούμε από την εξώπορτα, τσεκάρουμε τρία πράγματα: Εάν πήραμε, κλειδιά, κινητό και… το HUAWEI Sound Joy, το οποίο διατίθεται στην αγορά από τις 28 Φεβρουαρίου, με ισχυρά χαρακτηριστικά και ασύγκριτα οφέλη: Από τη μακρά διάρκεια μπαταρίας με 26 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μετά από πλήρη φόρτιση, τον δυνατό, στερεοφωνικό ήχο του, μέχρι την One-Touch Transfer λειτουργία του για εύκολη σύνδεση με Android συσκευές.

Με μέγεθος που θυμίζει… μικρό μπουκάλι νερού (ύψος 20,2 εκ. / διάμετρος 7,3 εκ.) και κυλινδρικό σχήμα με βάρος που δεν ξεπερνά τα 680 γραμμάρια, το HUAWEI Sound Joy ήρθε για να αναλάβει τη μουσική επένδυση των πιο όμορφων στιγμών μας, εντός ή εκτός σπιτιού. Χάρη στις IP67 αντοχές του απέναντι σε νερό και σκόνη, τη στιβαρή του κατασκευή, αλλά και το υψηλής αισθητικής design, το φορητό ηχείο της HUAWEI στέκεται με την ίδια άνεση σε κάθε χώρο, είτε πρόκειται για τη μουσική που ακούς στο σαλόνι σου ένα χαλαρό απόγευμα καθημερινής μετά τη δουλειά, είτε για τα τραγούδια που ακούτε με την παρέα σου, απολαμβάνοντας κοκτέιλ και μπίρες (ή και τα 2), σε απόμερο σημείο της παραλίας το καλοκαίρι. Άλλωστε, οι διακοπές, το νησί που θα επισκεφτείτε και η μουσική που θα παίζει από το ηχείο σας, είναι η πεμπτουσία του καλοκαιριού και η πηγή των αναμνήσεων που θα μείνουν. 

Το HUAWEI Sound Joy δεν πρόκειται να σας αφήσει ποτέ… ξεκρέμαστους στις διακοπές, αφού, αφενός η μπαταρία του διαρκεί έως και 26 ώρες, αφετέρου φορτίζει απίστευτα γρήγορα και, άρα, δεν σας αφήνει να στερηθείτε τα οφέλη του για πολλές ώρες. Εσύ, το παίρνεις μαζί σου στην εκδρομή ή το πικ νικ που έχετε κανονίσει με την παρέα σου και, εκτός από νόστιμα snacks, παρεΐστικες συζητήσεις και αγκαλιές, απολαμβάνετε τη μουσική που σας αρέσει δημιουργώντας τη γλυκιά ή ξεσηκωτική ατμόσφαιρα που αρμόζει στη διάθεσή σας.

+1: Ακόμα και βόλτα με το ποδήλατο να θέλεις να πας, το HUAWEI Sound Joy σου δίνει τη δυνατότητα να ακούς τα αγαπημένα σου κομμάτια, ώστε να μεταφέρεις την εμπειρία του ήχου εκτός σπιτιού και να γίνεσαι ένα με τα soundtrack της ζωής σου οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή της μέρας!

Ταξίδια, camping, ελευθερία

Δύο τα κορυφαία οφέλη, δύο τα τινά: Το ένα είναι η εντυπωσιακή διάρκεια ζωής και το δεύτερο η ταχύτητα φόρτισης του νέου ηχείου της HUAWEI. Αυτά από μόνα τους δεν σε αφήνουν ποτέ… αφόρτιστο από διάθεση αφού η μουσική που αγαπάς θα συνοδεύει τις πιο όμορφες στιγμές που περνάς, είτε με φίλους, είτε μόνος.

Με το HUAWEI Sound Joy νιώθεις πάντα ελεύθερος και «φορτισμένος» με την καλύτερη διάθεση. Στο φόντο παίζουν τα soundtracks της ζωής σου.

Mε την μπαταρία των 8.800 mA του HUAWEI Sound Joy να διαρκεί έως και 26 ώρες με μία μόνο φόρτιση, έχεις ήδη την εγγύηση της πιο ξέγνοιαστης εμπειρίας ακρόασης στο ταξίδι σου, αλλά και σε εκείνες τις στιγμές που δεν μπορείς να φορτίσεις άμεσα το ηχείο. Από το camping που έχετε προγραμματίσει το καλοκαίρι, μέχρι το επόμενο ταξίδι στο εξωτερικό που ονειρεύεστε και πλανάρετε πόσο καιρό τώρα, το φορητό ηχείο της HUAWEI θα παράγει τον αψεγάδιαστο στερεοφωνικό ήχο που θα ακούγεται στο background. Η απαραίτητη «πινελιά» δηλαδή στη μαγεία της στιγμής, αλλά και στη μετέπειτα ανάμνηση που θα «ξυπνάει» κάθε φορά που αναπολείτε τις διακοπές και τα καλοκαιρινά αράγματα έξω από τη σκηνή του camping, στις παραλίες ή στις πλατείες του νησιού.

Τα αγαπημένα σας κομμάτια θα παίζουν παντού, ενώ, ακόμη κι αν η μπαταρία του ηχείου πέσει, η ταχύτατη φόρτιση (40 W) επιτρέπει την αστραπιαία και ασφαλή (επαν)ενεργοποίηση του HUAWEI Sound Joy. Όπως ακριβώς στα λέμε. Αν το ηχείο φορτιστεί έστω και για 10 λεπτά, η μουσική σου μπορεί να παίζει για μία παραπάνω ώρα, ενώ τρεις ώρες είναι αρκετές για πλήρη φόρτιση.

Αξέχαστα party για να αλλάζει πίστα το μουσικό παιχνίδι

Το HUAWEI Sound Joy μπορεί να γίνει ένας ολόκληρος κόσμος εμπειριών και ήρθε για να δώσει το σωστό τέμπο σε κάθε σου βήμα και τη σωστή ένταση σε κάθε σου στιγμή.

Εκτός από τα οφέλη που είδαμε παραπάνω, υπάρχουν και κάποιες έξτρα δυνατότητες που κάνουν το HUAWEI Sound Joy το πλέον ακαταμάχητο ηχείο της αγοράς.

Να σε ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι η λειτουργία Shake Stereo Link Up συνδυάζει τα δύο ηχεία, με αποτέλεσμα να λειτουργούν μαζί ως ένα στερεοφωνικό σύστημα, άκρως απαραίτητο για το επόμενο home πάρτι που σκέφτεσαι να διοργανώσεις. Χάρη στο One-Touch Transfer, μπορείς να συνδέσεις εύκολα την Android συσκευή σου με το ηχείο και να μεταφέρεις άμεσα τα μουσικά αρχεία που θέλεις να ακούγονται στο πάρτι σου -ή καλύτερα- στο πιο αξέχαστο πάρτι της χρονιάς. Έχε στο νου σου επίσης ότι, πατώντας το κουμπί Voice Assistant, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις όποια ερώτηση επιθυμείς στον αντίστοιχο Voice Assistant του κινητού ή του tablet σου, ακόμη κι αν αυτά δεν είναι HUAWEI.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιμεληθείς τον χώρο του πάρτι, να καλέσεις τους πιο αγαπημένους σου ανθρώπους και να αφήσεις τον υπέροχο ήχο του HUAWEI Sound Joy να κάνει τα μαγικά του, ξεσηκώνοντας ακόμα και τον… party pooper που ήρθε στη μάζωξη με διάθεση «τραβάτε με κι ας κλαίω». Με το φορητό σου ηχείο, θα φτιάξεις τη σωστή ατμόσφαιρα και θα δώσεις την ηχητική ένταση που όλοι χρειάζονται για να χορέψουν, να ξεσκάσουν και να περάσουν όμορφα στη βραδιά που με τόση αγάπη ετοίμασες.

Το κυλινδρικό HUAWEI Sound Joy μπορεί να φωτιστεί, δημιουργώντας ένα φωτεινό «δαχτυλίδι» που, πέρα από εντυπωσιακό, μπορεί να σου προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την κατάσταση του ηχείου, όπως το επίπεδο της μπαταρίας.

+1: Αν είσαι από αυτούς που διαθέτουν κάποιο από τα smartwatch της HUAWEI, τότε το να αλλάξεις τραγούδι, να πατήσεις pause στη στιγμή, ή να αυξομειώσεις την ένταση του ήχου, γίνεται ζήτημα… καρπού με το HUAWEI Watch Control, αφού μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά πατώντας απλά ένα κουμπί στο smartwatch σου. Σημείωσε ακόμα ότι, με το Automatic Discovery, μπορείς να συνδέσεις το smartphone, το laptop ή το tablet σου απλά και μόνο τοποθετώντας τη συσκευή κοντά στο ηχείο. Ένα pop-up μήνυμα εμφανίζεται αμέσως στη συσκευή σου, χωρίς να χρειάζεσαι καλώδια ή άλλες ρυθμίσεις, καθιστώντας το HUAWEI Sound Joy ένα εκπληκτικό εξωτερικό ηχείο στο γραφείο, στο σπίτι και αλλού. Επιπλέον, το κυλινδρικό ηχείο HUAWEI Sound Joy μπορεί και να φωτιστεί, δημιουργώντας ένα φωτεινό «δαχτυλίδι».

Με τη «σφραγίδα» της Devialet

Η κυκλοφορία του HUAWEI Sound Joy είναι ο «καρπός» της συνεργασίας μεταξύ της HUAWEI και της Devialet. Η τελευταία, παγκοσμίως γνωστή για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, έχει «εξοπλίσει» το νέο ηχείο με τη SAM τεχνολογία της, εκμηδενίζοντας την παραμόρφωση του εκπεμπόμενου ήχου. O passive radiator περιλαμβάνει δύο διαφράγματα, τα οποία είναι τοποθετημένα το ένα πίσω από το άλλο, ώστε να αντισταθμίζουν τα ηχητικά κύματα και να εξασφαλίζουν έναν ήχο απαλλαγμένο από οποιοδήποτε είδος παραμόρφωσης.

Το HUAWEI Sound Joy διαθέτει επίσης ένα 2-way σύστημα ηχείων που αποδίδει άψογα όλο του εύρος των συχνοτήτων σε υψηλή ένταση, ώστε να απολαμβάνεις στο έπακρον τα δυνατά ντεσιμπέλ! Μία μονάδα ηχείου tweeter και μία speaker παράγουν έναν πιο καθαρό και διαπεραστικό ήχο, αγγίζοντας συχνότητες έως και τα 20kHz. Ταυτόχρονα, παρά τη μικρή ακουστική κοιλότητα μήκους 0,25m, το HUAWEI Sound Joy μπορεί να ανεβάσει την έντασή του μέχρι και τα 79dBA, ώστε να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική στην ένταση που της αξίζει σε κάθε αυτοσχέδιο υπαίθριο πάρτι ή γενικά σε οποιοδήποτε μέρος έχει πολυκοσμία. Εσύ απλώς πατάς play στο κομμάτι που θες να παίξει και, σε συνδυασμό με τον φωτεινό δακτύλιο του ηχείου, κάθε ακρόαση και κάθε στιγμή ντύνονται με χρώμα!

Μέχρι να καταλήξεις στο ένα και μοναδικό soundtrack της ζωής σου -ή στα πολλά soundtrack της ζωής σου-, δώσε το σωστό τέμπο σε κάθε περίσταση με το νέο φορητό ηχείο HUAWEI Sound Joy που σε πάει παντού!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links στο Facebook και στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 0 
 1