New Amsterdam: Τέλος της σειράς με την πέμπτη σεζόν
Η ιατρική δραματική σειρά του NBC, New Amsterdam, θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν ενώ αυτή την περίοδο προβάλλεται η τέταρτη σεζόν.

Η ιατρική δραματική σειρά του NBC, New Amsterdam, θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν. Αυτή την περίοδο προβάλλεται η τέταρτη σεζόν, ενώ στην Ελλάδα η σειρά είναι διαθέσιμη μέσω της πλατφόρμας Netflix (οι δύο πρώτες σεζόν), αλλά και της Cosmote TV – όπου προβάλλονται και τα νέα επεισόδια.

Η πέμπτη και τελευταία σεζόν του New Amsterdam, σύμφωνα με το Deadline, θα είναι η μικρότερη απ’ όλες, αφού θα αποτελείται μόλις από 13 επεισόδια. Έτσι, η σειρά θα ολοκληρωθεί στα 92 επεισόδια.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Το New Amsterdam, από τον δημιουργό David Schulner, τον σκηνοθέτη Peter Horton και την Universal Television, επικεντρώνεται στον Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold), που έγινε ο ιατρικός διευθυντής του New Amsterdam, ένα από τα πιο παλιά δημόσια νοσοκομεία των ΗΠΑ, με σκοπό να αναθεωρήσει τη γραφειοκρατία και να παρέχει καλύτερη φροντίδα στους ασθενείς.

«Η ιστορία του Max Goodwin, και η ατέλειωτη αφοσίωσή του στους ασθενείς του New Amsterdam, ήταν συναρπαστική», δήλωσε η Lisa Katz, Πρόεδρος, Προγραμματισμού Σεναρίων, Τηλεόρασης & Streaming της NBCUniversal. «Είμαστε ευγνώμονες στους David Schulner, Peter Horton, το καστ και το συνεργείο για την αμέριστη αφοσίωσή τους, το ταλέντο και τη συνεργασία τους».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;