Halle Berry: Η συγκινητική και παθιασμένη ομιλία της στα Critics Choice Awards
Η Halle Berry βραβεύτηκε με ένα τιμητικό βραβείο στα Critics Choice Awards 2022 και έδωσε μία ομιλία που πρέπει να ακούσεις.

Στα Critics Choice Awards 2022 τιμήθηκαν και δύο σημαντικά πρόσωπα του Hollywood. Ένα από αυτά ήταν και η Halle Berry που τιμήθηκε με το βραβείο SeeHer Award. Η 55χρονη ηθοποιός έδωσε μία παθιασμένη ομιλία και μία από τις καλύτερες ομιλίες της βραδιάς.

Η Issa Rae παρουσίασε το βραβείο αυτό στην 55χρονη ηθοποιό και  ξεκίνησε την ομιλία της εξηγώντας πως ο ρόλος της στο «Bruised», την ταινία που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο Netflix, δεν ήταν αρχικά γραμμένος για κάποια «που δείχνει σαν εμένα». Ωστόσο, κατέληξε να προσαρμόσει τον ρόλο πάνω της.

Στην ομιλία για την παραλαβή του βραβείου της, η Halle Berry σημείωσε μεταξύ άλλων πως:

«Χρειάζεται πραγματικά να δούμε ο ένας την αλήθεια του άλλου – ανεξάρτητα από το πόσο άβολα νιώθουμε– ώστε να σταματήσουμε να κρίνουμε και να κουνάμε το δάχτυλο, αλλά να έχουμε συμπόνια και ενσυναίσθηση για τους άλλους.

Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια και πίστευα ότι αν μπορούσα να παίξω το ρόλο ενός λευκού άνδρα, τότε θα κέρδιζα. Αλλά ξέρετε τι, θέλετε να μάθετε γιατί δεν λειτούργησε; Επειδή, δεν είμαι λευκός άντρας», είπε η Μπέρι γελώντας. «Οπότε, για να δουλέψουν αυτοί οι ρόλοι, πρέπει να αλλάξουν ουσιαστικά. Θα έπρεπε να είχε γραφτεί με την πραγματικότητα του ταξιδιού μου, με όλη την ομορφιά και τον πόνο της.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η γνωστή ηθοποιός συνέχισε την ομιλία της λέγοντας:

«Γι’ αυτό είμαι τόσο ευγνώμων που ζω την στιγμή, όπου οι γυναίκες ορθώνουν το ανάστημά τους και λέμε εμείς τις δικές μας ιστορίες. Θα γράφουμε, θα σκηνοθετούμε και αν είμαστε τυχερές, θα πρωταγωνιστούμε επίσης. Είμαστε όμορφες και φοβισμένες, ευάλωτες και δυνατές, όμορφες και κακοποιημένες, όλα αυτά μαζί και όλα ταυτόχρονα!

Αν αρνούμαστε την πολυπλοκότητά μας, τότε αρνούμαστε την ανθρώπινη φύση μας. Δεν θα είμαστε πάντα όμορφες και ποτέ δεν θα είμαστε τέλειες, αλλά αυτό που θα είμαστε πάντα είναι ειλικρινείς και αληθινές – ανεξάρτητα από το πόσο άβολα σας κάνει αυτό. Αυτές είναι ιστορίες που πρέπει να παλέψουμε να πούμε και που ο κόσμος πρέπει να δει. Έτσι, σε κάθε κοριτσάκι που αισθάνεται αόρατο, αυτός είναι ο τρόπος μας να του πούμε: Σε αγαπάμε και σε βλέπουμε, και σου αξίζει κάθε καλό σε αυτόν τον κόσμο.»

Άκουσε την παθιασμένη ομιλία της γνωστής ηθοποιού που άγγιξε το ακροατήριο και συγκίνησε τη Lady Gaga.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
7'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
7'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;