Τον Απρίλιο η συνέλευση του ΣΕΗ για τη διαγραφή των Χαϊκάλη, Φιλιππίδη και Κιμούλη
Το ΣΕΗ θα αποφασίσει στις 3 Απριλίου για το τι θα γίνει με τη διαγραφή των ηθοποιών Παύλο Χαϊκάλη, Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη.

Την Παρασκευή, 11 Μαρτίου, συνεδρίασε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για τη διαγραφή του Παύλου Χαϊκάλη, του Γιώργου Κιμούλη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου προς το Διοικητικό είναι η διαγραφή τους.

Τα τελευταία βήματα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι να ψηφίσει η γενική συνέλευση την απόφαση διαγραφής τους.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εμείς δε θα δημοσιοποιήσουμε την εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Θα πάει στη γενική συνέλευση στις 3 Απριλίου και εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις. Μέχρι τότε, εμείς του ΔΣ δεν έχουμε δικαίωμα να δημοσιοποιούμε την εισήγηση του Πειθαρχικού. Θα γίνει ψηφοφορία και τότε θα βγει απόφαση. Εάν η συνέλευση ψηφίσει διαγραφή, η απόφαση θα είναι οριστική. Ηθικά μόνο χάνουν οι ηθοποιοί αν διαγραφούν, είναι μια ηθική ποινή.»

Σχολιάζοντας την απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να καταθέσει αγωγή εναντίον του ΣΕΗ και τριών μελών του Πειθαρχικού, ο ίδιος τόνισε:

«Η απόφαση που πήρε ο Γιώργος Κιμούλης να στραφεί κατά του Σωματείου μας έχει παραξενέψει, και για αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει τη διαγραφή του. Το ΣΕΗ πήρε τις καταγγελίες και λειτούργησε σύμφωνα με το καταστατικό του. Θα πάμε στα δικαστήρια και θα δούμε τι θα γίνει.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ηθοποιοί που δεν βρίσκονται στη φυλακή, ο Χαϊκάλης και ο Κιμούλης, έχουν δικαίωμα να δώσουν το «παρών» στη συνέλευση.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;